Visit4Real: Virtual reality leek nog nooit zo echt

8 mei 2015 Bron: Visit4Real
Beelden zeggen meer dan woorden. Visit4Real geeft u de mogelijkheid om nog een stap verder te gaan om uw visie in beeld om te zetten. Dankzij de vooruitstrevende, eigen ontworpen, 3D visualisatietechniek kunt u uw klant, opdrachtgever en bezoeker door uw tekeningen, plattegronden, artist impressions en animaties laten lopen en deze ‘echt’ laten beleven. Op die manier kunt u nog beter aan de wensen van uw klanten voldoen.

Visit4Real innovatie

Visit4Real heeft op basis van de nieuwste WebGL technieken een eigen viewer ontwikkeld. Dankzij deze viewer is het mogelijk om diverse tekenbestanden om te zetten naar een virtuele omgeving, die een bezoeker online en realtime kan bezoeken.

Omdat de viewer gebaseerd is op WebGL, moet niet eerst een plug-in of programma gedownload worden om de virtuele omgeving te bekijken; uw 3D visualisatie in Visit4Real kan direct via iedere webbrowser bezocht worden. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van andere visualisatiesoftware.

Visit4Real 3D visualisatie: virtual reality leek nog nooit zo echt

Visit4Real visualisatie maakt van een tekening een beleving

Met Visit4Real worden statische visualisaties en traditionele 3D tekeningen en modellen (oa. SketchUp en AutoDesk) omgezet tot een virtuele omgeving, die zeer realistisch aandoet. Uw klant kan gewoon vanachter zijn pc door het 3D object lopen en zodoende ervaren hoe de ruimte er uitziet of er uit kán zien. De viewer is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk met muis en pijltjestoetsen te besturen.

Van beleving tot succes

Visit4Real visualiseert huizen, appartementen, kantoren, winkels, restaurants, hotels, infrastructuur, tuinen, educatieve content en maritieme objecten. Zowel bestaande objecten als nieuwbouw worden op deze manier ‘levensecht’ voorgesteld. Opdrachtgevers kunnen de mogelijkheden van uw project ervaren en zullen daardoor eerder geneigd zijn met u in zee te gaan.

Visit4Real kan deze geavanceerde virtuele 3D visualisatie tegen een scherpe en eerlijke prijszetting en binnen een mum van tijd uitvoeren.

Visit4Real 3D visualisatie: virtual reality leek nog nooit zo echt

Mogelijkheden en voordelen van Visit4Real

Schetsen en tekeningen komen tot leven. Onze technologie biedt daarom voor uiteenlopende sectoren heel wat voordelen. Enkele voorbeelden:

  • Van zodra er een definitief ontwerp is, kunt u de verkoop van een project al opstarten. U hoeft dus niet meer te wachten tot het project in een eindfase verkeert.
  • De vooruitstrevende 3D visualisatie kunt u tevens gebruiken bij asset management van bestaande en toekomstige infrastructuur.

Omdat uw virtuele 3D visualisatie dankzij de Visit4Real viewer online toegankelijk is, kunnen opdrachtgevers, waar ter wereld ze zich ook bevinden, realtime meevolgen en opmerkingen doorsturen. Dit bevordert de communicatie en is kosten- en tijdbesparend.

Visit4Real

De Visit4Real viewer is compleet nieuwe software, die in eigen beheer is ontwikkeld. Naast deze innovatieve en interactieve visualisatietechnologie, kan Visit4Real u een totaalpakket aanbieden, waarin ook traditionele visualisatievormen, zoals artist impressions, 3D plattegronden, 3D video-animaties enz begrepen zijn. Ook kan Visit4Real 3D tekeningen modelleren.
Zoekt u een innovatieve manier om uw nieuwbouwproject of projectontwikkeling te presenteren? Visit4Real kan al deze 3D en virtual reality-producten bundelen in een SEO-geoptimaliseerde projectwebsite. Vul het onderstaande formulier in als u zelf kennis wilt maken met Visit4Real.

Lees ook:

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo