Architectuur

Vind snel en eenvoudig de gewenste architect

Vind snel en eenvoudig de gewenste architect
Als kandidaat-bouwer is het niet eenvoudig om die architect te vinden die perfect aansluit bij uw wensen en verwachtingen. U kunt informeren bij vrienden, kennissen en vaklui. Maar het is dan nog de vraag of uw smaak hier bij aansluit. NAV, de grootste sectororganisatie van architecten, start vandaag met een unieke website om architectenkantoren en kandidaat-bouwers sneller bij elkaar te brengen.

De website richt zich zowel op particuliere als institutionele bouwheren. Via een krachtige zoekrobot kunt u grasduinen in reeds meer dan 1.000 visuele referenties van aangesloten architecten van de organisatie NAV.

In het aanbod van gerealiseerde woningen of projecten kunt u op zoek gaan naar types en stijlen die aansluiten bij uw verwachtingen. Maar u kunt ook meer gericht te werk gaan door bijvoorbeeld zoekopdrachten aan te klikken zoals ‘lofts’ of ‘bio-ecologische projecten’.

Deze nieuwe website kadert binnen een reeks van acties waarmee NAV zijn aangesloten architecten wil helpen promoten. “Met deze website willen we de vakkennis van onze architecten in de verf zetten. Het is immers niet zo makkelijk als individueel kantoor om zich te promoten bij het brede publiek van kandidaat-bouwers. Deze website is hiervoor het ideale middel”, aldus NAV-voorzitter Danny Windmolders.

Alle NAV-leden verschijnen automatisch en gratis op deze site. NAV-leden kunnen zelf hun realisaties en projecten op de website plaatsen. Ze kregen hiertoe de nodige hulpmiddelen en een handleiding opgestuurd. NAV zal de volgende maanden ook acties ondernemen om de website bij het grote publiek extra in de kijker te plaatsen.

NAV is met deze website niet aan zijn proefstuk toe. NAV organiseert eveneens twee succesvolle openhuis evenementen om de architect in contact te brengen met geïnteresseerde bouwers. ‘Mijn Huis Mijn Architect (een initiatief van de Orde van Architecten)’ en ‘De Vlaamse Renovatiedag’ brengen jaarlijks enkele tienduizenden bezoekers op de been.

Link: www.zoekeenarchitect.be