Verwarming & Sanitair

Verlaag je energiefactuur dankzij nieuwe thermostaat

Verlaag je energiefactuur dankzij nieuwe thermostaat
Ontwikkelaar van duurzame ventilatie- en verwarmingssystemen Itho Daalderop wil met zijn nieuwe klimaatthermostaat spIDer zorgen voor een gezonder binnenklimaat en een lagere energiefactuur. Deze slimme thermostaat kan naast de verwarming ook de ventilatie efficiënt aansturen, alsook gedetailleerde inzage geven in het energieverbruik en de kwaliteit van de binnenlucht. Het is de allereerste thermostaat op de markt die dat allemaal kan.

Stuur nu ook uw ventilatie vanop afstand aan

Slimme thermostaten bestaan al langer. Alleen beperkten de meeste zich enkel tot het efficiënt regelen van de verwarming. Terwijl de ventilatie minstens even belangrijk is voor een gezond binnenklimaat.

Met spIDer bedacht ventilatiespecialist Itho Daalderop daarom een slimme klimaatregelaar die verwarming, ventilatie en alle andere elektrische apparaten aanstuurt. Een van de belangrijkste voordelen van de spIDer is dat ook de luchtkwaliteit ervan afgelezen kan worden. Zo werkt de spIDer niet alleen besparingen op de energiefactuur in de hand, maar werkt de thermostaat ook aan de gezondheid van de bewoners.

Op elk moment inzicht in uw energieverbruik

De slimme thermostaat spIDer werkt via de interface aan de muur, maar even zeer via gsm, tablet of pc. Hij communiceert draadloos met uw verwarmings- en ventilatiesysteem en geeft realtime een overzicht van het energieverbruik. Zo weet u als eigenaar op elk moment hoeveel energie u verbruikt, hoeveel u ervoor betaalt en waar u kan besparen.

Ook meldingen van storingen en onderhoud lopen via de slimme thermostaat en kunnen voor u indien gewenst vanop afstand opgevolgd worden door de service-afdeling van Itho Daalderop. Bovendien is de spIDer onafhankelijk van een energieleverancier en heeft u geen contract of abonnement nodig. Itho Daalderop verzekert bovendien dat data beveiligd zijn en niet verkocht worden voor commerciële doeleinden.
Itho Daalderop spIDer thermostaat

De belangrijkste voordelen van de spIDer op een rij

  • Draadloos regelen van binnenklimaat vanop afstand met de app op gsm of tablet
  • Te allen tijde inzicht in energieverbruik
  • Meten van CO2-niveau in woning (in combinatie met ventilatiesysteem van Itho Daalderop)
  • Er kan een aparte temperatuur of ventilatieniveau per kamer worden ingesteld
  • Controleren van koeling in huis (in combinatie met Itho Daalderop warmtepomp)
  • Monitoring van energieverbruik van alle elektrische apparaten (in combinatie met Itho Daalderop) powerplug

Ook interessant