Vastgoed

Vastgoedfiscaliteit: update 2018

Vastgoedfiscaliteit: update 2018
Vastgoedfiscaliteit is meer dan ooit een dynamisch gegeven. Hoog tijd dus voor een laatste stand van zaken tijdens een nieuwe Vastgoedacademie. Onze fiscale experten gaan er dieper in op de laatste fiscale nieuwigheden in de vastgoedsector. De studienamiddag 'Vastgoedfiscaliteit: update 2018' vindt plaats op 28 februari 2018 in de Stadscampus Oude Gevangenis van de UHasselt in Hasselt.

Verwacht je aan heel wat flitsende fiscale topics

De impact van het Zomerakkoord voor de sector met duiding over :
  • De invoering van de effectentaks
  • De hervorming van de vennootschapsbelasting
Actuele topics met gevolgen voor de vastgoedsector:
  • De nakende verlaging in de registratiebelasting bij de aankoop van de gezinswoning en vereenvoudiging van de registratiebelasting
  • De nakende wijziging in het huwelijksvermogensrecht van 'de anticipatieve inbreng'
  • De verandering van de spelregels door de invoering van het nieuwe erfrecht en de impact hiervan op zowel de successieplanning van onroerend vermogen uit het verleden als in de toekomst
  • (On)zin van de patrimoniumvennootschap in het licht van de gewijzigde regelgeving

Praktisch

Wanneer: woensdag 28 februari 2018
Waar: UHasselt - Stadscampus Oude Gevangenis - Martelarenlaan 42 in Hasselt
Prijs (excl. BTW):
Standaardtarief: €125
CIB-leden: €100

INSCHRIJVEN

Erkend als permanente vorming voor het BIV en de BIBF

Erkenning OVB, NKN in aanvraag
Deze studiedag is erkend als permanente vorming voor het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) en het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten (BIBF).. Na afloop van elke studiedag ontvang je automatisch een aanwezigheidsattest met daarop het aantal gevolgde uren vorming (3u). Momenteel loopt ook een aanvraag tot erkenning als permanente vorming voor de Orde van Vlaamse Balies (OVB) en de Nationale Kamer van Notarissen (NKN).

Betaling met KMO-portefeuille mogelijk

Deze studiedagen kunnen betaald worden via de KMO-portefeuille (betalen met de KMO-portefeuille is mogelijk voor bedragen hoger dan €100, inclusief catering).

Ook interessant