Vastgoed

Vastgoedacademie: Het nieuwe appartementsrecht

Vastgoedacademie: Het nieuwe appartementsrecht
In de zomer van 2017 bereikte de federale regering een akkoord over een hervorming van de wet op de mede-eigendom, met als doel “de transparantie en de werkbaarheid te verhogen”. De geplande hervorming zal onder meer heel wat gevolgen hebben voor de financiële werking van de Vereniging van Mede-eigenaars. Denken we maar aan het wettelijk verplicht aanleggen van een reservekapitaal. Hoe begin je daaraan als syndicus? Hoe kan je dat reservefonds begroten?, ...
Tijdens deze nieuwe Vastgoedacademie vertellen onze experten je er alles over.

Schrijf je snel in voor 'Het nieuwe appartementsrecht: financiële aspecten van de werking van de VME' op 7 maart (Gent) en 14 maart (Brasschaat).

Erkend als permanente vorming voor het BIV

Erkenning OVB, NKN, BIBF in aanvraag

Deze studiedag is erkend als permanente vorming voor het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV). Na afloop van elke studiedag ontvang je automatisch een aanwezigheidsattest met daarop het aantal gevolgde uren vorming (3u). Momenteel loopt ook een aanvraag tot erkenning als permanente vorming voor de Orde van Vlaamse Balies (OVB), de Nationale Kamer van Notarissen (NKN) en het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten (BIBF).

Ook interessant