Nieuwbouw

Van de Walle verwerft groot wooncomplex in hartje Gent

Ginvest nv Vastgoedprojecten, een dochter van Van de Walle Bouwgroep uit Aalter, realiseert een gigantisch wooncomplex, dat perfect past in het historische centrum van de stad. Het historisch gedeelte van het complex wordt verbouwd tot appartementen met hotel en zijn faciliteiten. Een aantal nieuwbouwappartementen, met eigen binnentuin, zullen op het overige deel van de beschikbare ruimte gebouwd worden voor een zeer gediversifieerd publiek.

De commercialisatie wordt verzorgd door TMC-STATE BVBA, de heer Steven Van Herpe 0032 (0) 473 94 87 14, mail tmc.state@telenet.be.

Invest J.D.R BVBA, vertegenwoordigd door de heer Jan De Reu, investeert mee voor deze realisatie.

Gent ligt precies in het midden tussen Brussel en de Belgische kust en de stad is op alle vlakken in volle expansie. De economische rol van deze havenstad is aanzienlijk, terwijl het prachtige historische centrum van de stad een zeer aangename plek is om te wonen en werken.

Het project is gelegen op de hoek Hoogstraat - Peperstraat - Komijnstraat - Blindeken, in het hart van Gent en omvat , 98 nieuwbouwappartementen met een, twee of drie slaapkamers, Privé parking, en een hotel en met zijn faciliteiten. De nuttige vloeroppervlakte is 16500 m² en de ondergrondse oppervlakte is 4000 m². Het ontwerp is gerealiseerd door de architecten ‘Studiegroep G + D Bontinck’. De voltooiing van de werken worden voorzien tegen eind 2010.