Algemeen

Vakbeurs Energie lanceert twee nieuwe Energie Awards 2015

Vakbeurs Energie introduceert dit jaar twee nieuwe Awards: de Energie Professional- en het Energie Talent van 2015. Kandidaten die als (aanstormend) energieprofessional betrokken zijn bij een opvallend, energiebesparend en/of verduurzamend product of -project. Een genomineerden presenteren zich op 6 oktober tijdens Vakbeurs Energie in de Brabanthallen in Den Bosch. De vakjury maakt vervolgens de winnaars bekend.

De winnaars ontvangen een Award en een certificaat, en zijn daarnaast exclusief als Delegate en/of spreker aanwezig bij de Strategie Summit Energie & Utilities op 9 en 10 november in Santpoort (t.w.v. € 1.295,-), waar 70 topbestuurders uit de gehele energieketen bijeenkomen om te discussiëren over de meest actuele energie topics. Inschrijven voor de Awards kan tot 1 september 2015 via de website Energievakbeurs.nl.

Voorwaarden

Inschrijven voor de wedstrijden kan zowel op eigen initiatief als op voordracht worden gedaan. Zo wil de organisator bevorderen dat de inzendingen zo representatief mogelijk zijn voor wat er momenteel speelt als het gaat om innovaties op het gebied van energiebesparing en –transitie. De inzendingen moeten niet alleen een innovatief karakter hebben, er moet ook bewijsmateriaal worden aangeleverd om de duurzaamheid van het project of product aan te tonen. Ook moet de inzending passen bij een van de volgende segmenten op de beurs: Energie (besparing) in de Gebouwde omgeving, Energie(besparing) in de Industrie of Slimme en Duurzame mobiliteit. Meer details over de voorwaarden waaraan de inschrijving moet voldoen zijn te vinden op de beurswebsite.

Vakjury

De beoordeling van de inzendingen wordt gedaan door een vakjury, onder voorzitterschap van Prof. Dr. Kornelis Blok. Prof. Dr. Blok is hoogleraar Hernieuwbare Energie aan de Universiteit Utrecht, waar hij leiding geeft aan het Masterprogramma Energy Science. Tevens is hij ambassadeur van de Federatie van Energieconsultants (FedEC). Een van de juryleden is Drs. Jorien Schreuder, opleidingsmanager ED&I en E-technology Techniek Hogeschool van Amsterdam. Ook is zij opleidingsmanager Elektrotechniek, lid van het Managementteam en projectleider van de nieuwe opleiding Technische Natuurkunde. De overige juryleden worden binnenkort bekendgemaakt.

Praktisch

Vakbeurs Energie vindt plaats van 6 tot en met 8 oktober 2015 in de Brabanthallen in Den Bosch. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Zie voor meer informatie en opgeven voor de Awards : Energievakbeurs.nl.

Ook interessant


Build for Life