Inschrijven voor I2C Awards 2015 kan vanaf nu

  BE   10 juli 2015 Bron: Redactiebureau Palindroom
Innovation To Care (I2C) bekroont de beste ideeŽn die het comfort, de leefbaarheid of de duurzaamheid van een zorginstelling verbeteren. Organisaties die streven naar vooruitgang in de zorgsector door middel van innovatieve producten, diensten of architecturale concepten, kunnen nog tot 20 augustus hun kandidatuur indienen voor de I2C Awards 2015.

Concept, Tools & Industry

Er zijn prijzen te winnen binnen drie categorieŽn:

  • I2C-Concept (ontwerpen; staat open voor iedereen)
  • I2C-Tools (concrete hulpmiddelen; staat open voor iedereen)
  • I2C-Industry (innovaties van bedrijven; enkel mogelijk in te sturen als exposant)

De I2C-inzendingen worden onderverdeeld in drie categorieŽn. I2C Concept focust op architecten met vernieuwende ontwerpen van zorginstellingen. Het gaat hierbij dus om totaalconcepten die in hun geheel het comfort, de sfeer, de huiselijkheid en de duurzaamheid van de ruimte ten goede komen. Voor I2C Tools gaan de organisatoren op zoek naar specifieke hulpmiddelen of vondsten die het verblijf van de bewoners of het werk van het personeel vergemakkelijken. Ten slotte is er I2C Industry. Deze categorie staat open voor innovaties van bedrijven.

Voor elke categorie wordt er een publieksprijs en een prijs van de vakjury uitgereikt.

Erkenning en zichtbaarheid

Een deelname aan I2C biedt meerdere voordelen: u plaatst uw inzichten, innovaties en ideeŽn in de kijker en bouwt mee aan de groei van de zorgsector. Daarnaast is het ook een uitgelezen kans om inspiratie op te doen, uit te pakken en nieuwe contacten te leggen.

Voorwaarden

De wedstrijd staat open voor iedereen (met uitzondering van I2C-Industry): (interieur)architecten, ingenieurs, aannemers, het personeel en de beheerders van een zorginstelling die een innovatie ingevoerd hebben of een idee uitgewerkt hebben dat klaar is om geÔmplementeerd te worden of een frisse oplossing is voor een dagelijks probleem.

Praktische info

De winnaars van de I2C Awards 2015 worden bekendgemaakt op vrijdag 9 oktober tijdens EXPO 60+, dť vakbeurs voor de zorgsector die plaatsvindt op 7, 8 en 9 oktober 2015 in Nekkerhal-Brussels North te Mechelen. Met meer dan 7.300 professionele bezoekers en 260 exposerende bedrijven is EXPO 60+ het ideale platform om deze Awards uit te reiken.

De I2C-Awards worden georganiseerd door Artexis Easyfairs, in samenwerking met Redactiebureau Palindroom en Architectura.be.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo