Vakantiepark Les Bois d'Ourthe opent in Durbuy

  BE   23 juli 2015 Bron: Holiday Suites
De West-Vlaamse projectontwikkelaar Bricks & Leisure Vastgoed, kortweg Bel-Vastgoed, lanceert komende zomer samen met Holiday Suites een gloednieuw vakantiepark in Somme-Leuze, in de Belgische Ardennen. De eigenlijke bouwwerken van Village Les Bois d’Ourthe, zoals het27 hectare grote park voluit zal heten, zijn gepland na de winter. Deze zomer al starten al beide initiatiefnemers met de verkoop van de designchalets en gerichte publiciteit.

“We geloven sterk in de Ardennen als toeristische pool”, zegt Thomas Lecluse, development manager van Bel-Vastgoed. “Het bestaande aanbod van vakantiewoningen is er echter wat verouderd. Door uit te pakken met moderne en ecologische designchalets, spreken we een zeer breed cliënteel aan. De houten chalets zijn opgetrokken uit duurzame materialen en versmelten daardoor harmonieus met de natuurlijke bosomgeving.”

Vakantiepark Les Bois d'Ourthe opent in Durbuy

Unieke combinatie van comfort en authenticiteit

Somme-Leuze is een kleine, gezellige gemeente in de provincie Namen, op een boogscheut van de provincies Luik en Luxemburg. Vlakbij bevinden zich toeristische trekpleisters als Durbuy, Marche-en-Famenne, Rochefort en Ciney. De eerste bouwfase omvat de realisatie van 26 designchalets, die ontworpen zijn door de gerenommeerde Brusselse architect Frederic Haesevoets. Die verwierf bekendheid door onder meer een polyvalente zaal van het Louvre in Parijs en het Immigrantenmuseum in New York. Zijn stijl kenmerkt zich door veel aandacht voor groen en een continue drang om te innoveren.

Als alles volgens plan verloopt, opent Les Bois d’Ourthe in de zomer van volgend jaar. “We verkopen de designchalets vanaf 109.995 euro”, zegt Lecluse. “Ze zijn volledig uitgerust met een keuken, badkamer, woonkamer, zithoek, twee slaapkamers en een mooi terras in het groen. De vertrekken zijn zo gemaakt dat gasten genieten van een deugddoende frisheid in de zomer en een knusse warmte in de winter. We komen dus tegemoet aan vakantiegangers die volop willen genieten van de natuur zonder aan comfort of luxe in te boeten. De trendy architectuur is een voor de Ardennen uniek concept.”

Vakantiepark Les Bois d'Ourthe opent in Durbuy

Als tweede verblijf en als vastgoedbelegging

Dankzij de samenwerking met Holiday Suites biedt Bel-Vastgoed de designchalets op twee manieren te koop aan. Geïnteresseerden kunnen ze aanschaffen als een tweede verblijf, maar ook als een vastgoedbelegging. “Holiday Suites staat voor de unieke combinatie tussen vakantiegenot en huurrendement”, legt Lecluse uit. “Eigenaars die vrijblijvend voor de verhuurservice kiezen, laten hun vakantieverblijf professioneel verhuren aan andere toeristen en genieten zelf zonder zorgen van de huurinkomsten. Uiteraard kunnen ze ook een aantal weken per jaar zelf van hun tweede verblijf genieten.”

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo