Verwarming & Sanitair

Vaillant lanceert getrouwheidsactie voor installateurs

Vaillant, de Europese specialist in centrale verwarmings- en warmwatertoestellen, viert in 2008 haar 60-jarige aanwezigheid op de Belgische markt. Het bedrijf is marktleider in gasverwarmingstoestellen en stelt momenteel in ons land meer dan 100 mensen tewerk. Om haar 60 jaar activiteit in België te vieren lanceert Vaillant een actie voor al haar installateurs. Deze spaaractie loopt het ganse jaar door.

Eenvoudige online-registratie
In het najaar van 2007 introduceerde Vaillant haar extranet voor de vakhandel, professioneelNET, waarop installateurs online de onderdelencatalogus van Vaillant konden raadplegen. Zeer veel installateurs hebben zich ondertussen voor dit extranet geregistreerd en zij kunnen nu ook heel eenvoudig de door hen geïnstalleerde toestellen online registreren. Door het invoeren van fabricatienummer, plaatsingsdatum en plaatsingsadres kunnen de vakmensen een persoonlijke database van de door hen geïnstalleerde toestellen opbouwen.

Spaaractie : van warmtepompen tot badverwarmers
Zo goed als alle toestellen van Vaillant kunnen in het kader van de spaaractie geregistreerd worden. De installateurs hoeven alleen maar het nummer van de garantiekaart in te voeren via professioneelNET. Ze kunnen dit doen van 1 april tot 31 december 2008. Voor elk ingevoerd toesteltype krijgen ze vervolgens een bepaald aantal spaarpunten, die ze kunnen inruilen voor een groot aantal verschillende geschenken. Ook het bestellen van 1 of meer geschenken kan op een eenvoudige manier via een online bestelformulier.

Ruime keuze ; van wellness tot multimedia
Vaillant heeft voor de deelnemers aan de getrouwheidsactie een aantrekkelijk geschenkenpakket samengesteld, dat bestaat uit 4 categorieën. Er is een assortiment cadeaus ‘voor het hele gezin’, met bv, gezelschapsspelen, gastronomische weekends of toegangsticketten tot pretparken. Daarnaast is er ook een uitgebreide keuze aan ‘designartikels’,. In de categorie ‘wellness en sport’ vindt men zowel verwenweekends als fitnesstoestellen. En bij ‘multimedia’ tenslotte kunnen de deelnemers kiezen uit een breed aanbod elektronische apparaten, gaande van I-pods tot flatscreen televisietoestellen.

Marc Tanghe, commercieel directeur bij Vaillant België : “2008 is voor ons een feestjaar. We zijn 60 jaar actief in België en dat willen samen vieren met al onze installateurs. Zij vallen dus het ganse jaar door in de prijzen.”