Vacatures in Waddinxveen in de bouw

  NL   29 maart 2021 Bron: Bouw & Wonen
Vacatures in Waddinxveen in de bouw
Bij het bouwen en de constructie van huizen, kantoorpanden en andere gebouwen, zijn verschillende mensen nodig die het plan waar kunnen maken. In Waddinxveen bij Stubbe kunnen ze meer versterking gebruiken bij het betonboren/zagen. Stubbe is een betonboor- en zaagbedrijf in Waddinxveen dat al meer dan 35 jaar specialist is in dit vakgebied. Ze werken met gemeentes, waterschappen, particulieren en ook bedrijven. Denk aan zagen, boren, frezen en ook slopen. Voor iedere klus staat Stubbe paraat om ondersteuning aan te bieden.

Het werk van een betonboorder- of zager verschilt, want ieder project waaraan gewerkt wordt, is uniek en geen dag is hetzelfde. Daarnaast verschilt ook de duur van een project. De projecten kunnen een dag, week, maand of zelfs een jaar duren. Dat maakt het werk bij Stubbe ook zo uniek, want iedere werkdag kan verschillen!

Vacatures in Waddinxveen in de bouw

Wat kun je bij Stubbe?

Bij Stubbe worden ook interne opleidingen aangeboden voor wanneer je jezelf wilt verder ontwikkelen richting een bepaald vakgebied. Bijscholing krijg je dan op verschillende technieken en zo leer je omgaan met nieuwe methoden en technieken die je voorheen niet kende.

Wanneer je niet vies bent van fysiek werk en direct woonachtig bent in de buurt van Waddinxveen dan kun je het team van Stubbe versterken met jouw kennis, ervaring en kracht! Stubbe vraagt enkel jouw ervaring of motivatie, bezit van rijbewijs B en het bezit van een VCA. Een rijbewijs is belangrijk want niet ieder project is in de buurt.

Interesse?

Wil jij het team van Stubbe versterken en ben jij geÔnteresseerd geraakt na het lezen van deze vacature? Klik hier voor meer informatie en solliciteer direct bij Stubbe. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op voor een kennismakingsgesprek en wie weet kun jij beginnen aan een nieuw hoofdstuk!

Vacatures in Waddinxveen in de bouw

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo