VT-Invest group neemt Industriebouwbedrijf Gustaaf Cuylaerts over

  BE   30 januari 2018 Bron: VT-Invest
VT-Invest group neemt Industriebouwbedrijf Gustaaf Cuylaerts over
De holding VT-invest group uit Aalter heeft op 25 januari ’18 de aankoop van alle aandelen in Industriebouwbedrijf Gustaaf Cuylaerts uit het Kempische Lille afgerond. Door de verkoop hebben de familiale aandeelhouders de toekomst van het bedrijf met 31 bedienden en arbeiders veilig gesteld. Het management blijft aan boord.

Door de verkoop hebben de familiale aandeelhouders de toekomst van het bedrijf met 31 bedienden en arbeiders veilig gesteld. Het management blijft aan boord.

Cuylaerts bvba bouwt al 40 jaar aan haar reputatie van gewaardeerde partner voor het bouwen van industriële complexen, kantoren, hallen, loodsen, magazijnen, toonzalen en garages.

Twee en een half jaar na de succesvolle overname van het gekend en gerenommeerd Oost-Vlaams industriebouwbouwbedrijf Van de Walle heeft VT-invest group met industriebouwbedrijf Cuylaerts nu ook een voet aan grond in de provincie Antwerpen.

Door deze aqcuisitie controleert de holding momenteel negen bouw-gerelateerde bedrijven die een geconsolideerde omzet van 113 miljoen euro realiseren en werkgelegenheid verschaffen aan 254 arbeiders en bedienden.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo