Urban keuken is vol contrasten

9 januari 2019 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Urban keuken is vol contrasten
Voor wie houdt van het stadsleven is het niet luidruchtig maar levendig, niet anoniem maar gezellig, niet hectisch maar opwindend, veelzijdig, inspirerend en bont. Of het nu gaat om Londen of Lissabon, Berlijn of Barcelona, Antwerpen of Amsterdam. De stad is vol contrasten die jonge en jong gebleven mensen zo spannend, aantrekkelijk en stimulerend vinden. Alles is beweging, niet alleen in het verkeer. Street Art, pop-up winkels, urban gardening. Het is de spontane creativiteit van de bewoners die de stad zijn gezicht geeft en dat voortdurend verandert: ’the user generated city‘. En ook de urban keuken is vol contrasten. In een loft met de broze charme van een voormalige fabriekshal of in een comfortabel oud herenhuis. In een intiem rijtjeshuis of in een riant penthouse met groots uitzicht. De stad is een ruimte met mogelijkheden waarin iedereen zijn plek kan vindt.

Urban keuken van SieMatic

Wat maakt de SieMatic-lifestyle URBAN zo veelzijdig en uniek? Het is de onconventionele tegenstelling tussen met zorg geselecteerde objecten en thematische contrasten. Spannend en rustig, vreemd en vertrouwd, bescheiden en uitbundig, rommelmarktvondst en designklassieker. Het is de individuele esthetiek die getuigt van de ervaringen, waarden en tegenstellingen van een persoonlijkheid. Het is de ‘solitaire’ inrichting die maakt dat elk object een relatie aangaat met de dingen om hem heen.

Urban keuken van Siematic is vol contrasten

Spel der contrasten

Een historische pand vol karakter en historie biedt een geweldig canvas voor de urban lifestyle. Open planken en gesloten kasten, sterke en smalle werkbladen, licht en donker, mat en glanzend, traditioneel en modern. De verfijnd afgestemde mix van duidelijke tegenpolen en de solitaire elementen heeft uitgemond in een harmonieuze compositie. In de moderne, grafisch aandoende indeling zetten de kubistische vorm van de stenen spoelbak en het slanke keukeneiland spannende accenten. Door de solitaire plaatsing en de combinatie van schijnbaar tegengestelde elementen worden gisteren en vandaag, het binnenste en het buitenste, het koken en het genieten individueel met elkaar verbonden. Zo wordt de keuken de mooiste werkplek ter wereld.

Urban keuken van Siematic is vol contrasten

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo