Second Home

Unieke vakantiehuizen op de meest bijzondere locaties in Europa met August

Unieke vakantiehuizen op de meest bijzondere locaties in Europa met August
August, het luxueuze Europese mede-eigenaarsmodel, werd in 2019 gelanceerd door Mélie Dunod en Nico Watzenig. Het is een unieke lifestyle investering voor reizigers met een passie voor cultuur en ontdekking. Dankzij dit model ben je mede-eigenaar van unieke pareltjes op de meest uitzonderlijke locaties zorgvuldig geselecteerd door August in Europa zoals de Alpen, de Franse Riviera, Toscane of de Balearen.

Gratis met Bouw & Wonen naar Second Home Expo

Op zoek naar een vakantiehuis in binnen- of buitenland?
Op 19 en 20 oktober 2024 vindt de beurs Second Home Expo in Flanders Expo in Gent plaats. Wil jij deze beurs namens Bouw & Wonen gratis bezoeken?

Je kunt hier jouw gratis inkomtickets downloaden

Zorgeloze luxueuze vakantie

Het unieke model van August is de sleutel tot een zorgeloze vakantie. Voor elke nieuwe collectie vindt August unieke vakantiehuizen op de meest exceptionele locaties in Europa. Deze luxueuze eigendommen worden aangekocht, volledig gerenoveerd, professioneel ontworpen en ingericht, en daarna ook onderhouden door het August team. Volgens dit vernieuwend model kopen de eigenaars hun aandeel binnen een specifieke collectie en worden ze zo mede-eigenaar van een portfolio van vier à vijf luxe appartementen of villa's. Elke mede-eigenaar kan gemiddeld zo’n 8 à 12 weken in de verschillende woningen verblijven doorheen het jaar. Met een puntensysteem kunnen de mede-eigenaars eenvoudig en flexibel naar wens hun vakantie inplannen, en natuurlijk kan men familie of vrienden laten meegenieten.

Unieke vakantiehuizen op de meest bijzondere locaties in Europa met August

De community

​Wil je graag deel uitmaken van de August community? Dan vindt er eerst een screening plaats door het August team. De mede-eigenaars worden zorgvuldig geselecteerd zodat er een zekere complementariteit is tussen de verschillende mede-eigenaars. Voor een goede werking van het model is het belangrijk dat ze gemeenschappelijke interesses en waarden delen. August zorgt er ook voor dat de mede-eigenaars binnen een collectie voldoende uiteenlopende profielen hebben wat betreft vakantievoorkeuren: de juiste combinatie van zowel koppels als gezinnen, met verschillende leeftijden, nationaliteiten en levensstijl zorgt voor een optimale verdeling van de planning. August hecht veel belang aan een goede verstandhouding tussen de mede-eigenaars. Ze krijgen de kans om elkaar te ontmoeten, hun ervaringen te delen alsook hun tips over de streek zodat iedereen ten volle van het verblijf geniet. Onder de vele families en koppels die de stap al gezet hebben, zijn er ook verschillende Belgische en Nederlandse mede-eigenaars.

Unieke vakantiehuizen op de meest bijzondere locaties in Europa met August

De Collections

De twee eerste jaren na de lancering kende August onmiddellijk een groot succes. Elke nieuwe collectie werd binnen een aantal weken uitverkocht met als gevolg dat er nu al 10 collecties bestaan. Honderden eigenaars genieten momenteel van hun unieke vakantiehuizen. Opteer je voor de Signature of de Premium Collection? Dan verblijf je in een villa aan de Franse Riviera, een traditioneel Toscaans landhuis, een buitenhuis op het Spaanse Mallorca, een chalet in het Franse skigebied tussen Chamonix en Megève en een cottage in de Engelse Cotswolds. Ben je eerder op zoek naar een pied à terre in een bruisende stad? August lanceerde vorig jaar na veel vraag de Pied à Terre Collection, een selectie city center luxueuze appartementen in de leukste buurten van levendige steden zoals Barcelona, Parijs, Cannes, Londen en Rome.

Unieke vakantiehuizen op de meest bijzondere locaties in Europa met August

The August way

Elke woning wordt door August volledig gerenoveerd met oog voor interieurdesign. Het is een combinatie van hedendaags stijlvol interieur met unieke antieke en vintage accenten en de meest moderne voorzieningen voor alle nodige comfort. De charme en authenticiteit van de woningen worden tot leven gebracht door een team interieurdesigners met alle aandacht voor de kleinste details, zodat het voelt als thuiskomen. Het August team regelt ook al het onderhoud en biedt een ‘hotel-like’ service zodat alles perfect naar wens is. Je geniet van een zorgeloze vakantie met vrienden en familie, je laat je onderdompelen in de schoonheid van de streek en August regelt de rest.

Unieke vakantiehuizen op de meest bijzondere locaties in Europa met August

Prijzen

De Pied à Terre Collection: €350.000/share
De Signature Collection: €425.000/share
De Premium Collection: €680.000/share

Unieke vakantiehuizen op de meest bijzondere locaties in Europa met August