Verwarming & Sanitair

Uitzonderlijke prestaties met de Daikin Perfera All Seasons lucht-luchtwarmtepomp

Uitzonderlijke prestaties met de Daikin Perfera All Seasons lucht-luchtwarmtepomp
©Daikin Perfera All Seasons
De regelgeving rond energiezuinig bouwen wordt steeds strenger. Zo moeten nieuwbouwwoningen verplicht kiezen voor een duurzaam verwarmingssysteem. Bestaande energieverslindende woningen met lage energielabels worden ook aangemoedigd de nodige inspanningen te leveren. De Daikin Perfera All Seasons lucht-luchtwarmtepomp behaalt indrukwekkende A+++ energieprestaties voor verschillende combinaties en voldoet met haar dubbele kleppen en Ionpure-luchtfilter nog beter aan de wensen van de eindgebruiker. Bovendien draagt een warmtepomp bij aan een verbetering van het energiepeil voor nieuwbouw en verbetering van het energielabel van de bestaande woning, wat de waarde ervan verhoogt.

Uitzonderlijke energieprestaties met de Daikin Perfera All Seasons lucht-luchtwarmtepomp
© Daikin Perfera All Seasons

Optimaal comfort, winter en zomer

Lucht-luchtwarmtepompen verwarmen en koelen op een slimme snelle manier de woning door het hele jaar door gratis energie uit de lucht te halen, een onuitputtelijke ecologische bron. De Perfera All Seasons heeft enkele upgrades gekregen ten opzichte van de huidige Perfera lucht-luchtwarmtepomp. Zo beschikt de binnenunit over dubbele kleppen, filters en geüpgradede bewegingssensoren om nog beter te voldoen aan de behoeften van de eindgebruiker. De aangepaste luchtstroom zorgt voor verbeterde luchtcirculatie en een groter bereik.

De bewegingssensoren detecteren op hun beurt de personen in de kamer en leiden de lucht van hen weg. Zijn er geen personen aanwezig dan schakelt de unit over naar de energiebesparingsmodus. Het resultaat is perfect comfort en een laag energieverbruik.

Energielabel A+++, uiterst efficiënt

Naast uitstekend comfort garandeert de Perfera All Seasons ook aanzienlijke energie-efficiëntie. De nieuwe modellen CTXM-A en FTXM-A bereiken een seizoensprestatiefactor van 5.10, waarmee Daikin het eerste merk op de markt is dat A+++ bereikt voor verwarming in multicombinaties.

Uitzonderlijke energieprestaties met de Daikin Perfera All Seasons lucht-luchtwarmtepomp
© Daikin Perfera All Seasons

Geoptimaliseerde luchtzuivering

Ook op vlak van luchtzuivering, levert de Daikin Perfera All Seasons lucht-luchtwarmtepomp buitengewone prestaties. In de unit is een nieuwe statische luchtfilter toegevoegd. Naast de Flash Streamer-filter, zilverallergeen verwijderfilter en geurverdrijvende titaniumappatite filter, is de standaard stoffilter behandeld met een actieve stof (Ionpure) om bacteriën en virussen op te vangen.

Connectiviteit via Onecta app

Binnen het Daikin-gamma zijn tal van producten al gelinkt aan de Onecta-app om verschillende zaken van op afstand te regelen. Dit heeft zowel voordelen voor de eindgebruiker als de installateur. Nieuw in de app en gelinkt aan de Perfera All Seasons zijn de 2-zone bewegingsdetectiesensor, de 3D-luchtstroom, de stille werking van de buitenunit en de eco-modus in de weektimer. Gebruikers genieten zo te allen tijde van optimaal comfort en binnenklimaat, volledig op maat van hun behoeften.

Uitzonderlijke energieprestaties met de Daikin Perfera All Seasons lucht-luchtwarmtepomp
© Daikin Perfera All Seasons

Ook interessant