Algemeen

U maakt het verschil! Geef gul tijdens de feestdagen

Het doel is om via dit bijzondere hulpproject maandelijks 1 miljoen kinderen te voeden in ontwikkelingslanden. Momenteel worden er via dit project al 100.000 kinderen dagelijks gevoed. Er is nog een lange weg te gaan. U kunt uw steentje bijdragen door bijvoorbeeld twee voedselpakketten te doneren voor slechts 35 euro. Hiermee krijgen twee kinderen een hele maand te eten. Vooral tijdens de feestdagen kunt u laten zien dat u het hart op de goede plaats heeft. Uw gift is nog eens aftrekbaar voor de belastingen ook, omdat u keurig een factuur ontvangt van de hulporganisatie!

Malawi is een door andere landen omgeven land in Zuidoost-Afrika en behoort tot de minst ontwikkelde en dichtstbevolkte landen ter wereld. In het 15 miljoen inwoners tellende Malawi worden naar schatting 3 van de 10 kinderen niet ouder dan vijf jaar. De levensverwachting van een in 2009 geboren kind is slechts 50 jaar vooral als gevolg van ondervoeding en infecties.
Ongeveer twee miljoen kinderen in Malawi zijn wees zonder enige middelen om voor zichzelf of verwanten te zorgen.

Samen met Phaedra Hoste ondersteunt Bouw & Wonen een project, dat inmiddels meer dan 200.000.000 maaltijden verstrekt heeft aan ondervoede kinderen over de hele wereld. U kunt nu ook het verschil maken door een voedselpakket te doneren en 1 kind een hele maand lang te voorzien van voedsel. Het voedselpakket is speciaal ontwikkeld voor ondervoede kinderen of gezinnen en wordt vervaardigd in Malawi zelf, waardoor het ook de lokale bevolking werkgelegenheid biedt.

Door een product en geen geld te doneren, weet u precies hoe uw bijdrage wordt gebruikt en kunt u er zeker van zijn dat uw donatie een verschil maakt in het leven van kinderen.

Klik hier om nu te doneren.
Voor slechts 35 euro schenkt u al aan 2 kinderen 30 maaltijden!
Build for Life