Nieuwbouw

Twee nieuwe online applicaties voor de bouwsector

Derbigum heeft twee nieuwe online applicaties gelanceerd. Op de website van Derbigum werd een lastenboekgenerator geplaatst en met de nieuwe ‘app’ voor iPad kunnen zowel personen die actief zijn in de bouwsector als klanten op een ludieke en geïllustreerde manier alle facetten van de Derbigum producten leren kennen.

Een moderne en efficiente manier om Derbigum te ontdekken via iPad

De nieuwe applicatie voor iPad biedt de mogelijkheid om op een interactieve manier met enkele vingerklikken de voordelen en mogelijkheden van het Derbigum gamma te ontdekken. Zo kan bijvoorbeeld een architect hiermee op een originele manier de Derbigum materialen aan klanten tonen in plaats van op papier. De klant kan zo op een zeer visuele manier zien wat Derbigum specifiek per situatie als oplossing biedt. Alle varianten van de producten zijn geïllustreerd aan de hand van foto’s. Hierdoor kan er al een goed idee gegeven worden van het eindresultaat.

Met behulp van de applicatie kunnen ook concepten en ideeën worden weergeven die niet altijd gemakkelijk met woorden uit te leggen zijn. Voor iedere situatie en behoefte uit het dagdagelijkse leven, wordt een concrete oplossing getoond. Een voorbeeld: de kinderen worden groot en u wilt de zolderkamer als tienerkamer inrichten. Deze mag echter niet te warm worden onder het dak. Wat kan Derbigum als oplossing bieden?

Alle andere mogelijke vragen en oplossingen komen aan bod : de rentabiliteit van de investering in een dak dat een levensduur van 30 jaar heeft, de recuperatie van regenwater, terrassen, daktuinen, zonnepanelen, enz,…

Deze nieuwe iPad-applicatie is handig, ziet er visueel aantrekkelijk uit en is makkelijk te gebruiken door iedereen die meer wil weten over Derbigum. Ze kan gratis worden gedownload op alle iPads via de Appstore.



Een handige tool voor het opstellen van een lastenboek

De website van Derbigum (www.derbigum.be) heeft een nieuwe en efficiënte applicatie: een lastenboekgenerator. Met behulp van deze tool kan in enkele klikken en door verschillende parameters in te vullen snel een lastenboek opgesteld worden. Momenteel staan er al 180 parameters in die nog verder zullen worden uitgebreid naar 400 tegen eind januari 2012. De applicatie biedt architecten en andere personen die actief zijn in de bouwsector de mogelijkheid om snel aan de behoeften van hun klanten te kunnen beantwoorden.

Een wedstrijd voor architectuur studenten

Ter gelegenheid van de lancering van de iPad applicatie, organiseert Derbigum een wedstrijd voor studenten of net afgestudeerden van Belgische architectenscholen. Deze kunnen, door middel van het tonen van hun creativiteit, 10 iPads winnen voor zichzelf, hun vrienden en hun leraar.

De wedstrijd loopt van 6 t/m 26 februari 2012. Meer info, het reglement en de voorwaarden zijn te vinden op www.10ipadtewinnen.be (vanaf 20 januari 2012 online).