Nieuwbouw

Tim D'Eer is de Jonge Vlaamse Aannemer 2017

Tim D'Eer is de Jonge Vlaamse Aannemer 2017
Tim D'Eer mag zich een jaar lang Jonge Vlaamse Aannemer noemen. Hij ontving dinsdagavond 3 oktober zijn award uit handen van Philippe Muyters, Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport.
Tim D'Eer werd op dinsdagavond 3 oktober uitgeroepen tot Jonge Vlaamse Aannemer 2017. In een volgelopen Le Plaza Brussels stelde de Vlaamse Confederatie Bouw die avond haar visierapport 'Mens en Technologie' voor, en kroonde ze Tim D'Eer tot Jonge Vlaamse Aannemer. Hij kreeg de award, een beeldje ontworpen door kunstenares Mie Bogaerts, voor zijn performantie en inzet voor de beroepsorganisatie.

Tim D'Eer: "Ik ben verheugd dat Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen me heeft voorgedragen voor deze award. Tegelijkertijd ben ik enorm fier op onze medewerkers die het bedrijf mee helpen uitbouwen."

De 30-jarige industrieel ingenieur staat mee in voor de dagelijkse leiding van het familiebedrijf Algemene Ondernemingen D'Eer en is actief als stuurgroeplid binnen de juniorswerking van Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen. Tim D'Eer volgt Andy Zenner op als Oost-Vlaamse Jonge Vlaamse Aannemer.

Naast Tim D'Eer kregen nog vier jonge aannemers hun plaats in de spotlight. Voor de provincie Limburg won Jan Folens (BAM Contractors), in Antwerpen kreeg Yves Aertssen (Group Aertssen) de award overhandigd, Dave Coenen (Corbeels) sleepte voor Vlaams-Brabant de prijs in de wacht en in West-Vlaanderen ging Joachim Govaerts (GRT) met het beeldje lopen.

Ook interessant