Bedrijfsnieuws

Thermad-Brink is verhuisd naar een nieuwe locatie in Hoboken

Thermad-Brink BVBA, invoerder van Brink Climate Systems, was de voorbije 20 jaar in Deurne gevestigd. Het succes en de aanhoudende groei van de organisatie maakten een verhuis echter noodzakelijk. Met het oog op een betere bereikbaarheid en een grotere opslagcapaciteit werd gekozen voor het pand in de industriezone Hoboken-Polderstad. In het pand is er nu ook ruimte voor een showroom en een opleidingsruimte voor klanten-installateurs.

Thermad-Brink verdeelt in België de producten van Brink Climate Systems die voorzien in (lucht)verwarming, koeling, ventilatie en warmwatervoorzieningen van woon- en werkplekken. Brink Climate Systems is de laatste jaren uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning en internationaal erkende trendsetter op het gebied van woonhuisventilatie.

Voor een kwalitatieve plaatsing werkt Thermad-Brink in België nauw samen met zijn netwerk van installateurs. Installateurs worden ondersteund met een uitgebreide dienst voor verkoop, advies en ontwerp en kunnen rekenen op een reactieve dienst na verkoop.

Met de verhuis naar de Hoboken bouwt Thermad-Brink verder aan zijn groei en kunnen we een optimale service aan onze klanten blijven garanderen.

Thermad-Brink is verhuisd naar een nieuwe locatie in Hoboken

Ook interessant


Build for Life