Interieur

The Circus: belevingsevent tijdens Interieur 16

The Circus: belevingsevent tijdens Interieur 16
Mis dit jaar op Interieur 16 zeker ‘The Circus’ niet, een unieke belevingsshow met en voor design- en interieurbrands. Deze show, een initiatief van the mad creative agency King George en Stichting Interieur, presenteert nieuwigheden, unieke (design)objecten, trendlezingen en een origineel cateringspunt.
Voor een wauw-moment op Interieur 16 moet je in ‘The Circus’ zijn, dat zijn tenten opslaat naast Hal 3 van Kortrijk Xpo. Je komt er terecht in een wereld die volledig rond het circus draait, met onder meer een grand chapiteau-tent voorzien van blauw sterrendak, circusverlichting, podium, circusbar en een heuse circusdirecteur die alles in goede banen leidt. De tien deelnemende merken, waaronder Quick-Step, Cosentino en Blum, presenteren er hun producten op een conceptuele manier in containers rondom de tent die bij het geheel zullen aansluiten.

Beleving staat centraal

‘The Circus’ wordt een belevingswereld binnen het officiële beursparcours. Een plek waar de bezoekers worden ondergedompeld in een feeëriek thema-event. Beleving is vandaag dan ook het modewoord. Denk maar aan het succes van festivals als Tomorrowland of zelfs de shows van Cirque du Soleil. King George – het creative agency dat al heel wat spectaculaire events voor verschillende designmerken organiseerde – won vorig jaar nog een gouden BEA-award (Belgian Event Award) en zal het circusthema uitwerken van A tot Z.

‘The Circus’ wordt een designtheater voor goede smaak, dat overdag dienst zal doen als showcase voor de deelnemende merken. De bezoekers gaan op ontdekking in tien aangeklede containers en kunnen terecht voor een drankje – en popcorn! – in de circusbar in het midden van de arena. Elke dag zullen op het ‘Circus Forum’ lezingen door trendwatchers, ontwerpers, design-ceo’s en designkenners worden gegeven. Het lezingenprogramma wordt mee ondersteund door de krant De Morgen, de officiële mediapartner van Interieur 16.

Let the show begin at night

En 's avonds? Dan komt het circus pas goed op gang voor een spectaculair avondspektakel. Elk deelnemend merk kan namelijk 's avonds klanten, prospecten en relaties uitnodigen voor ‘The Circus Show’: B2B-events met het nodige showgehalte en performances door trapeze-acrobaten, clowns en goochelaars. Let the show begin!

‘The Circus’, tijdens Interieur 16 op de site van Kortrijk Xpo van 14 tot 23 oktober 2016.

Ook interessant