Jo Libeer wordt CEO Internationale BiŽnnale Interieur Kortrijk

  BE   4 juni 2015 Bron: interieur.be
De raad van bestuur van de Internationale BiŽnnale Interieur meldt u de aanstelling van Jo Libeer tot CEO. Jo Libeer was eerder al betrokken bij de Stichting Interieur en neemt nu ook de operationele eindverantwoordelijkheid voor de BiŽnnale op. Hij treedt in functie op 1 juli 2015.

ďDe BiŽnnale Interieur, die opgericht werd in 1967, zal in 2016 zijn zilveren jubileum vieren. Omdat het onze ambitie is er een referentie editie van te maken versterken wij onze ploeg. De kennis van Libeer van economische veld en zijn track-record in projectmanagement zullen de BiŽnnale goed van pas komen. Met de herpositionering van de BiŽnnale in de afgelopen edities en de betere economische vooruitzichten willen wij voor de deelnemers van INTERIEUR 2016 een optimistische, heldere en participatieve editie makenĒ, zegt voorzitter Lowie Vermeersch.

Jo Libeer is tot eind juni afgevaardigd bestuurder van Voka, Vlaams netwerk van ondernemingen. Eerder dit jaar liet hij weten dat hij na 32 jaar Voka zou verlaten om projecten op te zetten die zich situeren op het kruispunt tussen cultuur en economie.

ďDe Internationale BiŽnnale Interieur is een eerste project dat zich op dat kruispunt situeert. Een plek waar artistieke creatie, productontwikkeling en industriŽle productie elkaar vinden. Een eco-systeem van reflectie over het wonen en van onderzoek naar avant-garde van het hedendaags wonen . Een plek ook waar het beste van de internationale wooncreativiteit op basis van een strenge selectie getoond wordt. Ik kijk er echt naar uit om in die boeiende biotoop te werkenĒ, zegt Jo Libeer.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo