Zwembaden en (zwem)vijvers

Test een (verwarmd) zwembad in de nieuwe belevingsshowroom

Test een (verwarmd) zwembad in de nieuwe belevingsshowroom
Een broek, hemd of jas worden gepast voor ze worden aangekocht. Een wagen test men uitvoerig uit. Zelfs een spa wordt eerst aan een test onderworpen. Waarom zou dit dan niet mogelijk zijn bij een zwembad, redeneerde het management van LPW Ceramic Pools. De Belgische producent van hoogkwalitatieve monoblok zwembaden was de concurrentie altijd al een stap voor, en trekt die tendens nu volop door. Naast de fabriek in Vlaams-Brabant legde het bedrijf een unieke belevingsshowroom aan. LPW is er immers van overtuigd dat het belangrijk is om te voelen hoe het is om in dat specifieke zwembad te zwemmen, en om de zachte touch van LPW monoblok zwembaden te kunnen ervaren.

De drie populairste types uit het uitgebreide gamma werden er geïnstalleerd. Potentiële kopers kunnen op afspraak met hun LPW-dealer de zwembaden – waarvan twee verwarmd – komen uittesten. De showroom is voorzien van een ruime kleedkamer.

Populairste types

Guillaume de Troostembergh (Managing Director): “Met de Reflea stellen we het enige overloop (aan 4 zijden) monoblok zwembad voor. Het is een spiegelzwembad dat stijl en klasse uitstraalt, zeker in de ‘Pearl Grey’ uitvoering, die voorzien is van een Covrex® Solar rolluik dat zorgt voor bijkomende verwarming en energiebesparing.

LPW Ceramic Pools

Het witte La Plage bad, dat voorzien is van een ruim zonneterras en een warmtepomp, is het populairste model en realiseerde in 2015 en 2016 het meeste succes.

Tot slot is er de Style, een echt familiezwembad met zachte lijnen en een Romeinse trap, dat uitermate geschikt is voor spelende kinderen. Dit zwembad is standaard voorzien van een veilig Covrex® Classic rolluik. De Style is zeer toegankelijk qua prijs. Er is al een zwemklare Style voor 35.500 euro exclusief BTW (geleverd en geplaatst in België).”

Potentiële klanten kunnen na het zwemmen ook een uitgebreid bezoek brengen aan de fabriek. Zo kunnen ze met eigen ogen vaststellen dat de LPW Ceramic Pools zwembaden met de grootste zorg en de modernste technieken worden geproduceerd.

Bezoekers die na hun zwempartij en bezoek aan de fabriek overtuigd zijn en nog in september een zwembad bestellen, krijgen het tijdig geleverd. Zo kan men nog voor de winter de zwembadomgeving (laten) aanleggen.

LPW Ceramic Pools

Ook interessant