Dossier Batibouw

La Plage-zwembad met brede trap in primeur op Batibouw 2016

  BE   20 januari 2016 Bron: Two cents
La Plage-zwembad met brede trap in primeur op Batibouw 2016
Droom je van een zwembad om pootje te baden of lekker te relaxen? Of eerder om er actief in te zwemmen en te spelen? La Plage is het ideale zwembadmodel dat zich zowel voor ontspanning als voor sportieve activiteiten leent, dankzij de brede eerste trede die een heus “strand” vormt. Het rechthoekige zwembad met eigentijds ontwerp zal op Batibouw 2016 in primeur worden voorgesteld door de Belgische fabrikant LPW Ceramic Pools.

De eerste trede vormt een strandruimte van 17 cm diep en 80 cm breed die zich over de volledige breedte van het zwembad (4 meter) uitstrekt. Dit maakt het zwembad uniek en uitermate geschikt om te relaxen in de zon of om de allerkleinsten aan het water te laten wennen. Sportievelingen kunnen ondertussen baantjes trekken dankzij de lengte van 9 meter en de diepte van 1,50 meter in het overige gedeelte van het zwembad.

De trendy trap heeft verder vier brede treden voor een optimale veiligheid en comfort. Het model is in standaardafmetingen verkrijgbaar. Het werd ontwikkeld met de bedoeling om het welzijn en de veiligheid van de gebruikers (dankzij de veiligheidsrichel) te maximaliseren. Het keramische monoblokzwembad wordt in België vervaardigd, via een netwerk van geautoriseerde dealers verdeeld en kan in vijf dagen worden geplaatst. Erg handig is dat een Covrex rolluik rechtstreeks in de strandruimte kan worden geplaatst in een afzonderlijke rolluikbak onder het zwembad, waardoor deze niet zichtbaar is. La Plage is het nieuwste zwembadmodel van het Belgische bedrijf LPW Ceramic Pools en kent nu al een groot succes bij de gebruikers.

La Plage-zwembad met brede trap in primeur op Batibouw 2016

Kleuren en opties voor alle smaken

La Plage is verkrijgbaar in drie standaardkleuren (White, Ice Blue, Pearl Grey) die perfect in verschillende omgevingen kunnen worden geïntegreerd. Kiest men voor een zwembad met een White bodem, dan lijkt het water wel een turquoiseblauwe lagune. Een Pearl Grey zwembad zorgt dan weer voor een sobere en onopvallende noot in eigentijdse tuinen. Wie liever een helblauwe weerspiegeling wenst, kan het Ice Blue zwembad laten plaatsen.

Er zijn twee afwerkingsniveaus verkrijgbaar: Het "Pleasure Line"-gamma is voorzien van honingraatisolatie met een dikte van 15 mm, twee ingebouwde ledspots en automatische elektrische bediening voor de filtratie, en wordt met 20 jaar garantie geleverd. De "Comfort Line"-afwerking heeft dan weer een dikkere isolatie (honingraat van 28 mm), 4 ingebouwde ledspots, slimme elektrische bediening met touchscreen voor de filtratie. Deze laatste lijn geniet een garantie van 30 jaar, hetgeen langer is dan de meeste monoblokzwembaden in België.

Op Batibouw 2016 kan men het La Plage-model, in White Comfort Line-afwerking en met Covrex® Pool Protection afdekking ontdekken te Paleis 1, stand nr. 113.

La Plage-zwembad met brede trap in primeur op Batibouw 2016

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo