Tegels maken het toilet

Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Tegels maken het toilet
Een van de meest bezochte ruimtes in je huis is het toilet. Vaak onterecht wordt dit puur als een functionele ruimte gezien, maar juist deze ruimte is er een om aandacht aan te besteden. Het toilet is immers een plek om te ontspannen. Ook de vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn hier méér dan welkom. Want tegels maken het toilet. Niet alleen omdat ze mooi zijn, maar ook omdat ze makkelijk in onderhoud en hygiënisch zijn.

Formaat

Kies bijvoorbeeld voor de stoere industriële serie Loft. Niet alleen heel fraai op te vloer, maar ook juist tegen de (achter)wand. Grote tegels in 60x60cm zorgen daar voor een strak en stijlvol gevoel.

Tegels maken het toilet

Mix & match

Durf te experimenten met kleuren en patronen voor je eigen unieke ontwerp. Juist in het toilet kan het wel wat uitbundiger. De vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn natuurlijk uitermate geschikt om mee te mixen & matchen. Of kies voor een speels effect door de fraaie ton-sur-ton patronen van de serie Neo.

Tegels maken het toilet

Kleur bekennen

Óók een aanrader: kies juist eens voor een donkere kleur. Ga bijvoorbeeld voor de glanzende handgevormde Mediterranea tegels in black, gecombineerd met donkere muren. Tegels maken het toilet tot een plek om écht te ontspannen.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo