Zonwering

Te heet in huis? Hou de zon op de meest efficiënte manier tegen

Te heet in huis? Hou de zon op de meest efficiënte manier tegen
Je huis is je heiligdom. Het is de plek waar je tot rust komt en waar je geniet van fijne momenten met je gezin, vrienden of familie. Al is oververhitting in huis op hete zomerdagen snel een venijnige spelbreker. Gelukkig is het nooit te laat om screens te laten installeren, want dat is nu eenmaal de meest efficiënte zonwering die er bestaat.

Zonwering op maat van na-installatie? Zeker. Renson geeft je de tools om de temperaturen binnenshuis ook in de zomer aangenaam te houden, zonder grote verbouwen of met extra respect voor strakke architectuur. Je combineert met andere woorden je vertrouwde thuis met hedendaags comfort en optimale ontspanning. Stijlvol, innovatief en op maat van jouw woning.

Strakke architectuur, subtiele zonwering

Een strakke bouwstijl met grote raampartijen voor veel daglicht. Dat is zalig wonen. Tegelijk brengt het wel een grotere kans op oververhitting binnenshuis mee op een zonnige dag. Toen je je woning kocht, stond je daar misschien niet bij stil. Of je architectuur matchte niet met screens, zo dacht je. Goed nieuws: dankzij de Fixscreen Minimal behoud je ook met achteraf geïnstalleerde doekzonwering de strakke look. Met dank aan de smallere zijgeleiders en doekkast komt die zelfs niet voorbij de smalle raamprofielen van ‘minimal windows’, zonder zichtbare schroeven bovendien.


Minimale ingreep, maximaal resultaat

Verbouwingen maken stof. Dat schrikt veel huiseigenaars af. Zonwering installeren kan daarentegen heel subtiel en zonder kap- en breekwerk, toch met de Fixscreen Solar. Die werkt namelijk op zonne-energie, waardoor er geen aansluiting op het elektriciteitsnet aan te pas komt. Daardoor moet de installateur geen gat boren tot binnen, heb je geen stopcontact in de buurt nodig en hoef je geen kabels in te werken of weg te moffelen in lelijke kabelgoten. Assembleren, monteren voor het raam… en klaar. De zon doet de rest, zodat je ook nog eens bespaart op je energiefactuur. Het resultaat oogt niet alleen mooi, maar is ook heel duurzaam. Waar wacht je nog op?

Maak nu je woning summerproof! Klik hier voor mee informatie.


Renson Fixscreen minimal

Ook interessant