Strakke wastafel van steen

26 juli 2017 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Strakke wastafel van steen
Dekker
Strak, tijdloos en op maat: dat zijn de grootste pluspunten van de Inclinata en de Spiovente wastafels gemaakt van Ďsteení. Deze twee modellen kunnen onder andere uitgevoerd worden in Evora Ceramics (keramiek) en Evora Quartz (composietsteen). De wasbak is geÔntegreerd en vormt ťťn geheel met de wastafel. En je bepaalt zelf de maat!
Niet alleen het formaat, maar ook de kleur en het aantal wasbakken en kranen kun je zelf invullen. Deze wastafel past dus letterlijk altijd in jouw badkamer.

Spiovente of Inclinata

Het ontwerp van beide wastafels is strak. Het verschil tussen de twee modellen zit in een klein detail: de afwerking van de afvoerput. Bij de Inclinata is de afvoer op een stijlvolle manier afgewerkt met een afdekplaat. Bij de Spiovente is de afvoer helemaal afgedekt! Het water stroomt weg door een smalle opening rondom de afdekplaat.

Dekker - Strakke wastafel van steen
Dekker

Met of zonder badmeubel

Heb je de kleur en ontwerp van de wastafel bepaald, dan kun je de wastafel naar wens nog combineren met een bijpassend badmeubel in precies dezelfde maat. Of je kiest voor een overhangend bladdeel. Dat biedt meer ruimte op het blad en geeft de badkamer een luxe uitstraling. Uiteraard kun je de wastafel ook vrij ophangen. Met een wandpaneel van hetzelfde materiaal eronder heb je een ideale oplossing voor de handdoeken!

Dekker - Strakke wastafel van steen
Dekker

Keramiek en composietsteen

Een wastafel van Ďsteení biedt veel voordelen. Zo zijn er veel rustige, maar ook expressieve, natuurlijke kleuren die een bijzondere sfeer aan de badkamer geven. Evora Ceramics is net als Evora Quartz niet poreus en makkelijk in het onderhoud. Keramiek is harder en krasbestendiger dan composietsteen, maar is daardoor wel iets gevoeliger voor stootschade.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo