Sto investeert in extra service met nieuwe shop in Luik

  BE   27 februari 2020 Bron: Two Cents
Sto investeert in extra service met nieuwe shop in Luik
Naast de bestaande StoShop in Asse, opent Sto nu een gloednieuwe tweede shop in Herstal in Luik waar de professional bestellingen kan ophalen en de verschillende Sto-oplossingen kan ontdekken. Zo wil de expert in gevelisolatiesystemen en gevelbekledingen plaatsers, schilders en architecten in en rond regio Luik een betere service aanbieden en de jarenlange vakkennis in gevelbekleding delen. De nieuwe shop bevordert bovendien niet enkel de bereikbaarheid voor bestaande klanten, maar opent ook de deur voor nieuwe klanten.

Schilders en plaatsers uit de regio rond Luik kunnen vanaf 2 maart van 7u tot 17u terecht in de nieuwe StoShop. De winkel ligt op een strategisch goed gekozen locatie, in een industrieterrein vlakbij de op- en afrit 34 van de E42 en is zo goed bereikbaar vanuit Antwerpen en Brussel.

Sto investeert in extra service met nieuwe shop in Luik

Uitgebreid assortiment voor de professional

De StoShop is een servicepoint voor professionele partners van Sto, die voortaan hun orders in Luik kunnen afhalen. De winkel beslaat een oppervlakte van 420 m² en beschikt over een uitgebreid assortiment met meer dan 200 handige tools zoals schuurpapier, verfrollers en vlakspanen voor het dagelijkse werk van de professional. Hij vindt er ook een inkleurlijn met alle beschikbare kleuren. Zo kan de professional er zijn sierpleister, verf en watergedragen lakken direct laten inkleuren. Daarnaast is er een opslagruimte met een ruime voorraad van Sto producten, zoals isolatieplaten, minerale lijm- en wapeningsmortel, glasweefsel en profielen.

Sto investeert in extra service met nieuwe shop in Luik

Gepersonaliseerd advies in een conviviaal kader

De professional kan er ook de verschillende Sto-oplossingen ontdekken onder begeleiding van professioneel advies van een Sto-medewerker. Zo zijn er permanent twee Sto-medewerkers aanwezig: één verantwoordelijke voor de shop en één shopmedewerker. Maar ook de technisch-commerciële adviseurs, Key Account Managers en Projectcoördinatoren kunnen er hun klanten ontmoeten en samen stalen bekijken en vergelijken. “De StoShop in Herstal is een iets kleinere versie van de StoShop in Asse. Zo zal er een klein intern kantoortje zijn, waar Sales en Projects hun klanten kunnen ontvangen. De rest van de oppervlakte wordt besteed aan het magazijn. Je kan het bekijken als een copy-paste van de shop in Asse“, zegt Annick Van der Slagmolen, Logistic Manager bij Sto. De klant geniet er bovendien van een aantrekkelijk, hedendaags interieur, een leuke wachtruimte met gratis wifi en een koffiehoek.

Sto investeert in extra service met nieuwe shop in Luik

Praktisch

Sto nodigt alle professionals uit de sector uit om op 2 maart de nieuwe StoShop Herstal te ontdekken.
Adres: StoShop Luik, 1ère Avenue 2, B-4040 Herstal

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo