Stijlvolle gashaard met moderne snufjes: Fairo ECO-line

28 november 2012 Bron: Kal-Fire
Stijlvolle gashaard met moderne snufjes: Fairo ECO-line
Kal-fire
Kal-fire is gespecialiseerd in gesloten houthaarden en gesloten gashaarden. In dit laatste gamma introduceert het bedrijf de Fairo ECO-Line, een stijlvolle gashaard die met de meest moderne snufjes is uitgerust. De Fairo ECO-line beschikt met de iMatch immers over een nieuw en exclusief besturingssysteem voor gashaarden.
De Fairo ECO-Line is uitgerust met exclusieve branders met een speciale gloeivulling die zorgen voor een levensecht, gloedvol vlammenspel, dat nauwelijks te onderscheiden is van dat van een houtvuur, zelfs op een lage stand. De lijnen van de Fairo ECO-line lopen telkens mooi door en worden benadrukt door een kader van 8 mm. Nergens zijn er storende elementen te bespeuren en het zicht op het vuur is maximaal.

Bovendien kan de haard perfect worden gepersonaliseerd. Men heeft immers de keuze uit drie verschillende uitvoeringen; een frontmodel, een hoekmodel en een 3-zijdig model in verschillende afmetingen. Bij al de modellen kan ook nog eens worden gekozen uit verschillende achterwanden; een vlakke achterwand die zorgt voor een uiterst strakke vormgeving, een keramisch glazen achterwand die de vlammen sfeervol weerspiegeld of een heuse designwand, waarvan de verticale lijnen de haard een statig voorkomen geven. Voor de echte liefhebber is er de Fairo-hybride ECO-line. Een haard die gas combineert met led-verlichting waardoor een ongeŽvenaard mooi vlambeeld ontstaat. Voor elk wat wils dus!

Het onderhoud van de haard wordt een kinderspel dankzij een uniek nieuw handgrepensysteem. De deur kan in 4 eenvoudige stappen worden verwijderd, zonder dat daar enig gereedschap aan te pas komt. En ook hier zijn alle technische elementen aan het oog onttrokken. Ten slotte staat een efficiŽnt warmteterugwinsysteem garant voor een uitstekend rendement.

Dit rendement wordt nog verhoogd door een unieke innovatie. Kal-fire heeft aan de acht Ďnormaleí gasstanden van de haard een negende toegevoegd: de ECO-stand. In de ECO-stand geeft de haard pulserend gas, waardoor het vlammenspel nog levendiger wordt en waardoor maar liefst 40% aan gas wordt bespaard ten opzichte van de gewone hoogste stand.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo