Vastgoed

Start verkoop Waterkavels Culemborg op zaterdag 24 mei

Tijdens de Kavelparade op zaterdag 24 mei start de verkoop van vier Waterkavels in de nieuwbouwwijk Parijsch-Zuid in Culemborg. De Kavelparade duurt van 11.00 tot 15.00 uur en vindt plaats op de locatie van de Waterkavels aan de Wouter Uten Goyelaan / Laan naar Parijsch in Culemborg. Tijdens de Kavelparade ontvangen bezoekers informatie over de mogelijkheden om op deze bijzondere locatie hun eigen droomhuis te bouwen.

De vier Waterkavels liggen direct aan het meertje de Lokkershoek in de Culemborgse nieuwbouwwijk Parijsch. De kavels variëren in grootte van 616 m2 tot 884 m2. De prijzen beginnen bij €277.200 (vrij op naam). Dit zijn minimumprijzen. De verkoop van de Waterkavels vindt plaats volgens een biedingsprocedure. Naast de vier Waterkavels liggen veertien Zelfbouwkavels waarvoor geen biedingsprocedure geldt. Deze kavels staan momenteel al te koop en variëren in grootte van 378 m2 tot 816 m2, met prijzen vanaf €170.100 (vrij op naam).

Kavelparade Tijdens de Kavelparade krijgen bezoekers informatie over de vier Waterkavels en veertien Zelfbouwkavels. En over de mogelijkheden om een eigen huis te ontwerpen en te bouwen. De Kavelparade biedt geïnteresseerden de gelegenheid om de kwaliteiten van de locatie op een bijzondere manier te ervaren. Bijvoorbeeld door een natuurwandeling te maken rond de Lokkershoek onder leiding van een natuurgids. Of door de kwaliteiten van de Lokkershoek vanaf het water te beleven. Vooraf aanmelden voor de Kavelparade is niet nodig. Iedereen die de bijzondere locatie van de kavels van dichtbij wil ervaren, is van harte welkom om langs te komen.

Meer informatie

Meer informatie over de Waterkavels, Zelfbouwkavels en de Kavelparade op 24 mei in Culemborg is te lezen op de website www.parijsch.nl.

Ook interessant