Buitenschrijnwerk

Stanley Security op Polyclose: nieuwe speler, vertrouwde naam

Stanley Security op Polyclose: nieuwe speler, vertrouwde naam
Voor het eerst neemt Stanley Security deel aan Polyclose 2016, de Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek. Het bedrijf is nog maar sinds dit jaar actief op de Europese markt maar heeft een vertrouwde naam. Stanley Security is internationaal toonaangevend op het gebied van veiligheidssystemen en biedt een ruim assortiment aan deurbeslag. De onderneming maakt deel uit van Stanley Black & Decker, wereldwijd de grootste fabrikant van gereedschap en veiligheidsproducten.

Toegangsveiligheid is een belangrijk thema voor bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen, winkels, financiële instellingen en luchthavens. Stanley Security biedt producten die op elke veiligheidsbehoefte zijn afgestemd en alle de CE-markering voor bouwproducten hebben. Op Polyclose toont Stanley Security het assortiment designdeurgrepen, deurdrangers en vloerveren. Deze zijn van topkwaliteit en kunnen stuk voor stuk snel en eenvoudig worden gemonteerd aan een concurrentiële prijs.

De onderneming is voortvarend van start gegaan op de Europese markt, meent Ton Kuppens, Business Leader voor Benelux en Frankrijk. “We hebben al diverse distribiteurs en groothandels in hang- en sluitwerk aan ons kunnen binden en de eerste projecten reeds opgeleverd.”

Stanley Security op Polyclose: nieuwe speler, vertrouwde naam
De roestvaststalen deurgrepen van STANLEY Security passen op uiteenlopende types deuren, zowel van glas, hout, aluminium als pvc.

Presentatie op Polyclose

De roestvaststalen deurgrepen passen op uiteenlopende types deuren, zowel van glas, hout, aluminium als pvc. Bovendien zijn steunpunten verkrijgbaar om bij lengtes die de maximale asmaat overschrijden een uitstekende stabiliteit te waarborgen.

Ook te zien op de beurs zijn deurdrangers die op de meeste standaarddeuren en op branddeuren passen. Hun troef: de sluitkracht is afhankelijk van het model zijdelings instelbaar.

De vloerveren van Stanley Security vallen door hun roestvaststalen afdekplaat na inbouw nauwelijks op, zodat ze een esthetische oplossing garanderen. De deurveren zijn ontworpen voor enkelvoudig en dubbel werkende deuren (rechts en links) en hun sluitkracht is per gekozen model instelbaar.

Polyclose wordt gehouden van 14 – 16 januari in Flanders Expo te Gent. Stanley Security staat in hal 1, standnummer 1640.

Ook interessant