Reynaers Aluminium lanceert MasterLine 8 op Polyclose

  BE   18 december 2015 Bron: UPR
Reynaers verrast de bezoekers van Polyclose met een wereldwijde primeur: de nieuwe MasterLine 8 is het aluminium raamsysteem van de toekomst. MasterLine wordt de opvolger van het internationaal succesvolle Reynaers Concept System. Polyclose wordt gehouden van 14 – 16 januari in Flanders Expo te Gent.

Met de introductie van dit nieuwe baanbrekende aluminium raamsysteem verlegt Reynaers Aluminium zijn grenzen. MasterLine 8 betekent opnieuw een belangrijk sleutelmoment in de 50-jarige geschiedenis van het bedrijf. Met de lancering van het Thermo Systeem in de jaren 70 en het huidige Concept System in de jaren 90, groeide Reynaers Aluminium, zowel in ons land als internationaal, uit tot een toonaangevende speler.

MasterLine 8 staat voor maximaal comfort en veiligheid voor de eindgebruiker, biedt een enorme architecturale vrijheid met talrijke designvarianten en scheert hoge toppen op vlak van energie-efficiëntie. Bij de ontwikkeling van het nieuwe systeem ging bijzondere aandacht naar de fabricage en installatie van de ramen. Het innovatieve karakter van MasterLine 8 vinden we bijgevolg ook terug in een geöptimaliseerd productieproces, een efficiënte montage van de componenten en vereenvoudigde plaatsing van de afgewerkte elementen.

Naast de MasterLine 8 die verkrijgbaar wordt in het eerste kwartaal van 2016 zet Reynaers Aluminium op Polyclose ook andere innovaties in de kijker:

De recent gelanceerde reeks SlimLine, ultraslank én met hoge isolatiegraad, valt er in zijn drie designvarianten te ontdekken. Het schuifraam systeem Concept Patio 155 voor grote glasgewichten wordt gelanceerd met opengaande hoek en het minimalistische schuifraam Hi-Finity wordt er voorgesteld met een motor van de nieuwste generatie.

Met MasterLine 8 en alle andere innovaties bevestigt Reynaers opnieuw zijn reputatie als vooruitstrevend ontwikkelaar van hoogtechnologische en innovatieve oplossingen. Het bedrijf bewijst zijn ambitie om deze rol ook in de toekomst, samen met zijn fabrikanten en installateurs, te blijven vervullen.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo