Interieur

Staand zitten – met SWAY

Staan of zitten? Beide! De nieuwe zit-stahulp van ontwerper Burkhart Voghtherr is licht, mooi en gemakkelijk in gebruik. Uniek aan SWAY is de bewegende standpijp, dit maakt de mogelijkheden eindeloos: overal waar zitten vermeden moet worden en staan te vermoeiend is, is SWAY de oplossing.

Geeft uw lichaam soms aan dat u te lang gezeten hebt? Maar staan is ook geen optie? Of uw benen laten rusten terwijl u zittend/ staand door kunt werken?
De oplossing is SWAY. De nieuwe zit- sta hulp, ontworpen door Burkhard Vogtherr, is simpel, mooi en aangenaam in gebruik. De mogelijkheden zijn eindeloos; overal waar zitten vermeden moet worden en staan te vermoeiend is, is SWAY de oplossing.

Wat SWAY uniek maakt is de bewegende standpijp. Hierdoor neemt u automatisch een gezonde, niet statische zithouding aan. Dit is goed voor de been- en rugspieren. Anderzijds ontlast SWAY uw lichaam bij staande werkzaamheden.

Met een gewicht van maar 4 kg is SWAY licht en gemakkelijk in gebruik. De zithoogte in eenvoudig in te stellen. De zitting is gestoffeerd met een robuuste netweave stof die gemakkelijk schoon te makenis. De stof is te verkrijgen in de kleuren oranje, groen, grijs en zwart.

Design: Burkhard Vogtherr

Burkhard Vogtherr (geboren in 1942) heeft sinds 1972 een bedrijf in Industriële Vormgeving en werkt voor bekende namen uit de meubelindustrie. Mede door zijn jarenlange internationale ervaring is Burkhard Vogtherr een van de bekendste Duitse meubelontwerpers. Hij heeft gedurende zijn loopbaan vele prijzen gekregen. Zijn jarenlange ervaring met thema’s als „zithouding“ en „bewegen“ zijn zichtbaar in zijn ontwerpen van bureau- en vergaderstoelen.