Badkamers

Spiegel met licht: voor welke ruimtes in huis?

Spiegel met licht: voor welke ruimtes in huis?
Bij de spiegel met licht denken veel mensen aan een plekje in de badkamer. Je kunt deze luxe spiegel echter ook op andere plekken ophangen! Vanwege de elegante uitstraling komt dit type spiegel uitstekend tot zijn recht in onder meer de badkamer en in de hal. De mogelijkheden zijn eindeloos, omdat er heel veel verschillende soorten en formaten zijn.

Badkamerspiegel met licht

Een badkamerspiegel met verlichting zorgt ervoor dat je gemakkelijk make-up aan kunt brengen. De verlichting is naar wens aan te passen, waardoor je deze ook als sfeerverlichting kunt gebruiken. Kies je voor een model met lichtdoorlatende strepen dan schijnt het licht zowel direct als indirect de badkamer in en is het niet te fel.

Sommige badkamerspiegels zijn niet alleen voorzien van geïntegreerde verlichting maar zijn ook te verwarmen. Een badkamerspiegel met verlichting en verwarming beslaat niet. Voor nog meer comfort kies je voor een model waarin een stopcontact verwerkt is, zodat je gemakkelijk kunt scheren, je elektrische tandenborstel oplaadt of je haar kunt föhnen.

Spiegel met licht: voor welke ruimtes in huis?

Spiegel met verlichting in de gang

In de gang staat een spiegel met verlichting ook prachtig. Er zijn allerlei formaten en vormen waar je uit kunt kiezen, van vierkante spiegels tot ovale exemplaren of rechthoekige spiegels. Plaats een brede rechthoekige spiegel over een groot gedeelte van de muur of kies juist voor twee kleinere ovale spiegels die je naast elkaar hangt. Je bepaalt zelf de maat en de lichtkleur, waardoor de spiegel naadloos aansluit bij jouw interieur en woonsmaak.

Professionele toepassingen

De spiegel met verlichting is multi-inzetbaar vanwege de elegante en luxueuze uitstraling. Niet alleen in de particuliere woning komt de spiegel eigenlijk altijd goed tot zijn recht, dit is ook het geval in allerlei zakelijke situaties. Zo zijn deze spiegels erg prettig in kleedkamers, kapsalons en in hotelkamers. Een spiegel met verlichting heeft een bijzondere uitstraling en draagt bij aan de uitstraling van jouw bedrijf.

Welke lichtkleur kies je

De spiegels zijn voorzien van ledverlichting en je hebt een ruime keuze wat betreft de lichtkleur. Kis voor koud wit licht, neutraal wit of een warm wit licht. Er zijn ook spiegels waarmee je alle drie de kleuren kunt activeren, zodat je per situatie bepaalt wat je wilt. Zet warm sfeerlicht op tijdens het badderen, maak jezelf ’s ochtends klaar bij feller licht en inspecteer je huid bij koud wit licht. Heb je een spiegel die voorzien is van verwarming? Dan kan je direct na het douchen of het nemen van een bad voor de spiegel staan en zien wat je doet.

Ook interessant