Algemeen

Soresma For Life

Net zoals vorig jaar organiseren de medewerkers van het multidisciplinair studiebureau Soresma een spontane actie ten voordele van de Studio Brusselcampagne Music For Life. Vanaf maandag 20 december laten vier collega’s zich een werkweek lang opsluiten in de hoofdzetel van het bedrijf te Antwerpen. Ze zullen er zich in ware ‘glazen huis’ stijl letterlijk in de etalage zetten langs de Britse Lei, waarze 24 uur op 24 zullen werken voor het goede doel.

Hun 250 collega’s sponsoren de vier workaholics immers door een bedrag te doneren per gewerkt uur. Daarnaast wordt elke avond een collegiale randactiviteit georganiseerd om nog meer fondsen in te zamelen en tegelijkertijd de Soresma-helden te motiveren om de nacht in te gaan. Een film- en pizzanacht, een heuse kerststal met de nodige lekkernijen, een quizavond en een bezoek aan het échte glazen huis op de Groenplaats moeten samen leidentot een mooie som ten voordele van de weeskinderen van aidsouders.

Als je zelf een kijkje wil nemen in het glazen huis van Soresma of zelfs mee de schouders wil zetten onder de actie, passeer dan zeker langs de Britse Lei 23 te Antwerpen! Het kan bovendien wel eens de laatste keer zijn, want de hoofdzetel van het bedrijf is vanaf januari te vinden in het kantoorpark City Link, langs de Posthoflei te Berchem.

Ook interessant


Build for Life