Domotica

Sneller, sterker en beter: Nuki stelt nieuwe Fob voor

Sneller, sterker en beter: Nuki stelt nieuwe Fob voor
Het Oostenrijks bedrijf Nuki kondigde onlangs de nieuwe Bluetooth Fob aan in een aangepast design. De nieuwe Fob is aanzienlijk verbeterd: de gegevensoverdracht tussen de Nuki Fob en de Nuki Smart Lock gaat tot zes keer sneller. Dankzij het sterkere Bluetooth-signaal kunnen gebruikers hun smart lock bedienen vanop een afstand van 15 meter. Daarnaast kan de nieuwe Bluetooth Fob tot 100 geautoriseerde smart locks vergrendelen. Een belangrijk voordeel, niet alleen voor zakelijke klanten. Naast deze technische vooruitgang hebben de ontwikkelaars van Nuki ook de materialen geoptimaliseerd. De nieuwe Nuki Fob is zowel schokbestendig als waterdicht. De Nuki Fob is dan ook de ideale metgezel voor buitenactiviteiten, voor zowel kinderen als senioren.

Een praktisch alternatief voor de smartphone

De nieuwe Nuki Fob heeft een modern design. Dankzij de handige vorm kan de Nuki Fob eenvoudig in elke zak opgeborgen worden of je kan de Fob toevoegen aan de sleutelbos. De verbeterde materialen verhogen de stabiliteit en duurzaamheid van de Nuki Fob. De nieuwe generatie is gecertificeerd volgens de IP 65-normen waardoor stof of water de slimme sleutel niet zal beschadigen. De voordeur kan vanaf nu ontgrendeld en vergrendeld worden dankzij één druk op de knop. De Nuki Fob is dan ook het ideale alternatief voor mensen die geen smartphone gebruiken, zoals kinderen en senioren. Door simpelweg een Nuki Fob door te geven aan de schoonmaakster, oppas of buurman wordt het vervelende beheer van reservesleutels eindelijk iets van het verleden.

Nuki

Sneller - sterker - beter

Er werd niet alleen gedacht aan de visuele aspecten, ook technische aspecten zoals de gegevensoverdracht tussen de Fob en de smartphone zijn verbeterd. Het reactievermogen is er aanzienlijk op vooruitgegaan tegenover het vorige model. Dankzij de verbeterde Bluetooth-communicatie is het bereik verdrievoudigd. Dit betekent dat gebruikers hun smart lock kunnen ontgrendelen vanaf een afstand van maximaal 15 meter, afhankelijk van de structurele omstandigheden van hun gebouw. Bovendien is de nieuwe Fob meer accuraat en reageert het sneller.

De Nuki Fob sluit een willekeurig aantal deuren

De nieuwe Nuki Fob kan geautoriseerd worden voor maximaal 100 verschillende smart locks. Omgekeerd kunnen er ook 100 autorisaties verleend worden aan één smart lock. Daarom wordt de slimme sleutelhanger een interessant alternatief voor ondernemingen. Daarnaast heeft Nuki ook de levensduur van de batterij geoptimaliseerd. Dankzij deze verbeteringen kunnen er tot 60 000 vergrendelingsprocessen uitgevoerd worden en dit met slechts één batterij van een Nuki Fob. De levensduur van deze batterij bedraagt ongeveer 10 jaar. Indien een Nuki Fob verloren gaat, kan de bijhorende toegangsautorisatie meteen verwijderd worden via de Nuki App of Nuki Web. "We zijn blij dat we met de Nuki Fob onze eerste product highlight van het jaar kunnen voorstellen. Net als bij al onze ontwikkelingen, hebben we de ontwikkeling afgestemd op de wensen en feedback van onze community", legt Martin Pansy, CEO van Nuki Home Solutions uit.

Nuki

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Nuki Fob kost €39,- inclusief BTW

Ook interessant