Domotica

Sluit je audio installatie draadloos aan op je tv

In de meeste woonkamers is wel een surround set of losse speaker set te vinden om het geluid van de tv beter te laten klinken. Maar wat als je de audio installatie niet bij de tv kunt plaatsen, maar ook geen kabels wilt trekken? Geen nood! Marmitek biedt een oplossing. Vandaag introduceert Marmitek namelijk een 5.1 digitale draadloze audiozender; de Audio Anywhere 685!

Hoe werkt het?

De zender sluit je aan op de digitale audio uitgang op je tv en de ontvanger sluit je aan op je audio installatie. Je voorziet beiden van stroom en dat is alles. De verbinding wordt vanzelf tot stand gebracht zodra de tv aan gaat en wordt verbroken zodra de tv uit gaat. Muziek en gesproken teksten op de TV zullen vanaf nu veel beter tot hun recht komen.

Uniek

De Audio Anywhere 685;
  • maakt gebruik van de “Digital Audio Out” (coax/toslink) aansluiting op je tv, voor de beste geluidskwaliteit en unieke 5.1 surround ervaring;
  • ondersteunt de meest voorkomende 2 tot 5.1 kanaals digitale audio signalen, van stereo audio tot DTS en Dolby Digital surround audio.

Ook handig wanneer je

  • in twee ruimtes dezelfde muziek wilt horen;
  • de decoder op de audio installatie aan wilt sluiten, om bijvoorbeeld naar digitale radiozenders te luisteren;
  • de muziekcollectie op je pc graag in goede kwaliteit wilt beluisteren.

Geen digitale uitgang?

Heeft je TV geen digitale audio uitgang, dan is de Audio Anywhere 625 (€ 69,95) het passende alternatief voor jou! Deze sluit je namelijk aan op de analoge audio uitgang van je TV.

Marmitek Audio Anywhere 685

Prijs en verkrijgbaarheid

De Audio Anywhere 685 is vanaf nu verkrijgbaar voor een prijs van € 99,95.

Ook interessant