Algemeen

Slimme tegelvloer van hergebruikt pvc

De tegel, die soepel is, kan los worden geplaatst op een harde en vlakke ondergrond. Door de zwaluwstaartverbinding worden de tegels onzichtbaar aan elkaar geklikt. Daarvoor is geen speciale behandeling van de ondergrond vereist. De tegel is geschikt voor industriële en commerciële toepassingen voor nieuwbouw en renovatie.

Lock-Tile is slijtvast en bestand tegen de meeste chemicaliën en kan zonder onderbreking van het werk worden geplaatst. De vloer is eenvoudig te reinigen en zorgt voor thermische en akoestische isolatie. Volgens de fabrikant is de tegel vooral geschikt voor locaties met intensief loop- en werkverkeer als vorkheftrucks en magazijnwagens.

Elke tegel is aan de vier zijden voorzien van zwaluwstaartjes, die eenvoudig met een rubberen hamer in elkaar kunnen worden getikt. Er zijn rand- en hoektegels beschikbaar en de tegels zijn in te korten. Het gewicht van de vloer bedraagt ongeveer 8 kg/m2.

De oppervlaktestructuur van de tegel is vlak gekorreld of met noppen en er zijn negen standaardkleuren beschikbaar, van zwart en antraciet tot helder geel en rood. Andere RAL-kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

Nieuw zijn de tegels met in de massa gekleurde pictogrammen. Er zijn er twee, die in fotoluminescente uitvoering ook bij duisternis de weg wijzen.
Build for Life