Keukens

Siematic Mondial: een nieuwe visie op luxueus keukendesign

Siematic Mondial: een nieuwe visie op luxueus keukendesign
SieMatic België onthulde gisteren tijdens een exclusief persevent haar nieuwe keukenstijl, SieMatic mondial. Designer Perry Hanssen was aanwezig om deze nieuwigheden te presenteren en een overzicht te geven van de huidige keukendesigntrends.

Het landschap van keukendesign heeft vele veranderingen ondergaan. Tegenwoordig wordt luxe opnieuw gedefinieerd: het is niet langer een statussymbool, maar een diepere ervaring, rijk aan emoties. Het merk en de ervaringen die het biedt worden een sleutelfactor in deze nieuwe benadering, onder de noemer "Exciting Minimalism, de nieuwe expressie van design". In deze context wordt de keuken, meer dan ooit, gezien als het hart van de woning, de ruimte die onze persoonlijkheid weerspiegelt en harmonieus integreert in de leefomgeving.

Siematic Mondial: een nieuwe visie op luxueus keukendesign
SieMatic mondial is een expressie van deze nieuwe trends. Ontwerper Perry Hanssen legt uit:

"Met SieMatic mondial wilden we de eenvoud van geometrische vormen combineren met de weelderigheid van expressieve materialen. Het resultaat is een designervaring die de traditionele grenzen van de keuken overstijgt en een uniek universum creëert".


Deze stijl, naast de bestaande Classic, Urban en Pure stijlen, bevestigt de status van SieMatic als pionier in keukenarchitectuur.

Siematic Mondial: een nieuwe visie op luxueus keukendesign
SieMatic onthult nog een belangrijke innovatie die een invloed heeft op het hele assortiment: de introductie van een mistiek donkergrijs als een bijkomende kleur voor de binnenkasten. Deze kleur, symbool van reflectie, kennis en wijsheid, voegt een nieuwe dimensie toe aan keukens. Donkergrijze open keukenelementen creëren een harmonieus geheel, waarbij de continuïteit tussen binnen- en buitenkant wordt benadrukt.

Deze ontwikkelingen gaan gepaard met een edelgrijs MultiMatic systeem. Dit modulaire organisatiesysteem, exclusief verkrijgbaar bij SieMatic en bekroond met talrijke designprijzen, biedt tot 30% extra opbergruimte in de kasten. Het belichaamt de filosofie van SieMatic door als optie een exclusieve aluminium interieurindeling te combineren met een verfijnd design voor lades en uitschuifbare elementen in hoge en lage kasten.

Siematic Mondial: een nieuwe visie op luxueus keukendesign

Ook interessant