Keukens

Contrast in de keuken

Contrast in de keuken
Onze favoriete kleuren laten zien wie we zijn. Kleuren creëren sfeer en beïnvloeden onze stemming. De juiste sfeer inspireert en motiveert ons. Het kalmeert ons of inspireert onze creativiteit. Dus waarom zou je geen geselecteerde tinten gebruiken om individueel en emotioneel keukenmeubilair te creëren? Creëer een magische sfeer met 1.950 speciale kleuren voor de keuken waar jij je prettig voelt.

Zwart-wit

Bij deze keuken zijn de twee keukenelementen verdeeld over de wanden links en rechts in de living, met een sterk contrast tussen materialen en licht en donker. De onderkasten van deze greeploze SieMatic S2 zijn uitgevoerd in wit met greeplijsten in zwart en vormen zo een functionele keuken met voldoende werkruimte, een kookplaat en een spoelbak. Gecentreerd erboven hangen kasten met ragfijne fronten en oppervlakken van zwart geborsteld aluminium.

Siematic - Contrast in de keuken
Links staat een royale hoge tafel met warm eikenhouten blad. Aan de andere kant zorgt het SieMatic paneelwandsysteem FloatingSpaces in SimiLaque zwart met wandborden in kiezelgrijs voor een warme sfeer. Vrijwel onzichtbaar staat er een hoge kast met apparatuur voor, eveneens uitgevoerd in zwart.

Ook interessant