De nieuwe geometrie van de keuken

10 september 2018 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
De nieuwe geometrie van de keuken
Architectuur en design in volmaakte harmonie, dat is de nieuwe lifestyle PURE van SieMatic. De Nieuwe Geometrie van de Keuken werd gepresenteerd tijdens het jaarlijkse SieMatic Forum. Daarop introduceerde SieMatic het begrip Frame Design. Lijnen worden vlakken. Lijsten creëren de achtergrond van de ruimtes. Kubistische vormen vloeien uit in sculpturen. Grafische helderheid brengt de inrichting in perfecte balans met de architectuur. De nieuwe PURE-lifestyle van SieMatic, ontwikkeld in samenwerking met de Berlijnse architectuur- en designstudio KINZO, geeft het concept ‘minimalistische keuken’ geheel nieuwe contouren – en daarmee een uniek karakter.

Elegante lijsten

Kenmerkend voor de nieuwe collectie is de elegante, twee centimeter smalle lijst die de inbouwelementen omkadert. Dit SieMatic Frame Design trekt duidelijke grenzen, terwijl het tegelijkertijd ruimte geeft aan een grote verscheidenheid aan design- en opstellingsopties. Keukens in grote, open ruimtes worden daardoor individuele, sculpturale elementen, of zelfs kunstwerken die zijn geďntegreerd in de omringende architectuur.

Siematic - De nieuwe geometrie van de keuken

Materialen en kleuren

Tot de minimalistische designtaal van de nieuwe SieMatic-collectie hoort ook een spectrum aan materialen en kleuren die perfect op het designconcept zijn afgestemd. De keuze aan aantrekkelijke wit-, grijs- en zwarttinten en houtdecors die er verbluffend natuurlijk uitzien, zorgen ervoor dat een puristisch uiterlijk en tijdloos elegante huiselijkheid perfect samengaan.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo