Meubelen

Salone del Mobile 2022 – Foto reportage en beurs review

Salone del Mobile 2022 – Foto reportage en beurs review
© Ingrid Versmissen – Studio Interio en perscentrum Salone Del Mobile MIlano
Het 60e jubileum van De Salone del Mobile Milano, de grootste meubelvakbeurs ter wereld was terug in zijn traditionele gedaante en is tot een einde gekomen met een zeer positief resultaat dat de grote aantrekkingskracht en het wereldwijde bereik van dit evenement bevestigt.

Bekijk de foto's, klik hier

De exposanten telden 2.175 merken, waarvan 27% uit het buitenland en daarnaast 600 jonge ontwerpers. In termen van bezoekersaantallen waren er 262.608 de geregistreerde bezoekers in zes dagen, uit 173 landen. Meer dan de helft waren exploitanten in de sector en kopers (61% uit het buitenland). De Chinese en Russische bezoekers waren bijna volledig afwezig na goed te zijn voor meer dan 42.000 aanwezigheid in 2019. Meer dan 3.500 geaccrediteerde journalisten van over de hele wereld waren aanwezig.

© Ingrid Versmissen – Studio Interio en perscentrum Salone Del Mobile MIlano

Deze 60e editie van de Salone del Mobile Milano is afgesloten met grote voldoening voor de organisatie vanwege het bereiken en overtreffen van de doelen die ze zichzelf hadden gesteld. De opkomst van bezoekers was uitstekend en de beurs zelf van de hoogste kwaliteit, internationaal en daarnaast in dienst van de ontwerp gemeenschap zei Maria Porro, voorzitter van de Salone del Mobile Milano.

Dit resultaat bevestigde de gezondheidstoestand t.a.v. de corona epidemie, de inhoud en de kwaliteit van de Salone del Mobile en het liet zien hoe teamwork in een de design sector zijn creatieve structuur uitmuntend kan produceren. Maria Porro voegde toe "We hebben geïnvesteerd in kwaliteit en hebben laten zien dat we altijd nog beter willen worden, innovatief blijven produceren en de verhalen van onze bedrijven en onze producten vertellen”. We hopen dat deze editie een nieuwe impuls heeft gegeven aan de sector en aan Milaan, maar vooral dat iedereen ons enthousiasme heeft opgemerkt. Onze drang om een wereldwijde ervaring te bieden, waarbij het gaat om ideeën en culturele uitwisselingen.” besluit de voorzitter.

Bekijk de foto's, klik hier

© Ingrid Versmissen – Studio Interio en perscentrum Salone Del Mobile MIlano

Tekst : bron Salone del mobile press- vertaling Ingrid Versmissen

Ook interessant