Algemeen

Rittal stelt haar nieuwe productcatalogus voor

Het nieuwe Handboek 32 van Rittal is veel meer dan slechts een productoverzicht. Deze net verschenen professionele tool leidt klanten nu nog sneller naar de passende productoplossing uit het omvangrijke assortiment van Rittal, met meer dan 10.000 standaard producten. Het handboek kan aangevuld worden met een cd-rom RiBook, die door een veelvoud aan functies de productkeuze aanzienlijk vergemakkelijkt.

Innovatie wordt bij Rittal hoog in het vaandel gedragen. De laatste jaren heeft de onderneming talrijke productnieuwigheden op de markt gebracht. Dus was de tijd rijp om de Rittal productcatalogus bij te werken. “Handboek 32” informeert op 1.350 pagina’s over het grote assortiment, waaronder meer dan 10.000 standaard producten. Daarbij wordt er met alle productdomeinen rekening gehouden: van schakelkastsystemen, elektronica opbouwsystemen, klimaatbeheersingsystemen, stroomverdeling en IT-oplossingen tot communication systems, met alle bijhorende toebehoren. De klant profiteert echter niet alleen maar van deze volledig actuele productinformatie, ook de voorstelling van de artikelen is overzichtelijker dan voorheen. Zorgvuldig uitgekozen elektronische kenmerken versnellen de keuze.

Het boek kan tevens aangevuld worden met de cd-rom RiBook, die een verklarende PDF van de teksten en beelden bevat. Deze laat niet enkel de elektronische verkenning van het product toe maar biedt tevens verregaande functionaliteiten. Zonder probleem kunnen hele pagina’s van het handboek geïntegreerd worden in projecten of kunnen tekeningen vergroot weergegeven worden. Een dergelijke product- en servicevoorziening heeft Rittal met de term “Total Benefit of Usership“ (TBU) bestempeld. TBU staat voor een product- of serviceaanbod dat aan klanten een aanzienlijke kosten- of tijdwinst biedt.

Ook het internet is slechts een muisklik verwijderd. Wie het bestelnummer aanklikt, krijgt de optie om online te gaan. Op het Internet wordt meer informatie ter beschikking gesteld zoals uitschrijfteksten, downloadbare CAD-data en configuratoren.

Met het nieuwe Rittal Handboek 32, de cd-rom en het internet krijgen gebruikers een actueel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk informatieplatform. Rittal klanten bekomen zo op een eenvoudige manier de best passende oplossing uit het omvangrijke productassortiment.
Build for Life