Slaapkamers

Revor serveert slaapkamertrends à la carte

Revor serveert slaapkamertrends à la carte
Hoe slaap jij het liefst? Het mogelijke antwoord op deze vraag is ruim en vooral voor iedereen anders. Het Belgische Revor vertrekt vanuit de overtuiging dat iedere slaper anders is en steeds een unieke slaapstijl heeft. Daarom schotelt deze ervaren slaapspecialist een uitgebreid menu slaapoplossingen voor die de trends van vandaag perfect belichaamt. Van het hoofdbord tot de poten of afwerkingskleuren: Revor heeft alles in huis om jou de perfecte slaap te bieden.

Revor serveert slaapkamertrends à la carte
BE-COMFY bed van Revor. Prijs vanaf: €1.899.

Scandinavisch slapen

Slapen zoals onze hoge noorderburen dat doen is misschien wel dé slaapkamertrend van het moment. Scandinavisch slapen is een zachte manier van slapen, alsof je op een wolkje ligt en droomt. Het is een drielaagsprincipe waarbij een gestoffeerde matras en extra topper op de boxspring zelf gelegd worden. Niet alleen is het een esthetische meerwaarde op het meubel en de slaapkamer, de bijkomende laag creëert bovendien meer comfort en bescherming voor de matras eronder.

Revor serveert slaapkamertrends à la carte
BE-RELAX bed van Revor. Prijs vanaf: €2.199.

Voetjes van de vloer

Naast het hoofdbord kan je ook met de poten inzetten op personalisatie. Schik de poten strategisch en haast onzichtbaar en doe het bed zweven – niet alleen is het een trendy stijlkeuze, het is ook onderhoudsvriendelijk. Als ze toch te zien zouden zijn, heb je bij Revor alvast een ruime keuze in kleur, vorm en afwerking: van natuurlijk hout tot matzwart of van rechthoekig en statig tot schuin en elegant gevormd.

Revor serveert slaapkamertrends à la carte
Boxspring met Eclectic Pocket hoofdbord van Revor. Prijs vanaf: €2.202.

Your head in the game

Hoewel een bed vooral functioneel moet zijn, wil het oog ook wat. Om voor ieder interieur de juiste boxspring te creëren, biedt Revor een brede selectie hoofdborden aan. Is je slaapkamer eerder eenvoudig ingericht? Kies dan voor een boxspringhoofdbord zoals de Vitello Modern Rondo voor een clean resultaat. Bij Revor Kies je uit 20 verschillende looks. Of je nu gaat voor een genopt hoofdbord zoals de Capitol of de strakke Eclectic Pocket met tijdschriftvakje, alle hoofdborden hebben elk een volledig unieke look die bepalend is voor de stijl van de slaapkamer. Zwevend of staand, gestoffeerd in felle kleuren: de hoofdborden kunnen daarnaast aangevuld worden met leuke extra’s zoals een nachtlampje of usb poorten.

Rise and shine

Het selecteren van kleuren, stoffen en materialen is misschien wel de leukste stap in het vormgeven van je bed. Ook in deze categorie speelt het merk met de trends van het moment, en zet het in op aaibare stoffen zoals bouclé. Daarnaast schuift Revor voor 2024 een eerder warm kleurenpalet naar voren. Denk aan woudkleuren, okertinten, terracotta of zelfs een uniek ombré kleurverloop dat iedere ochtend de sfeer van de zonsopgang nabootst.

Ook interessant