Resort Maastricht: Een vakantiewoning met meerwaarde

  NL   21 november 2014 Bron: Weldon
Op de prachtige groene heuvels van Dousberg verrijst weldra een schitterend verblijfsoord. Een uniek project met recreatiewoningen aan de rand van België, maar vlakbij het bruisende centrum van Maastricht. En op wandelafstand van International Golf Maastricht, een schitterend golfcomplex te midden van de natuur. Dé locatie bij uitstek voor een prachtig en stijlvol vakantieresort!

Uniek resort

Een plek waar toekomst en verleden elkaar ontmoeten. Enerzijds beantwoordt Resort Maastricht aan de modernste wooneisen, anderzijds ademt dit project respect voor het verleden. Getuige daarvan is de architectuur met onmiskenbare stijlelementen van de typische Maastrichtse bebouwing. Door deze historische architectuur te combineren met hedendaagse stijlelementen krijgt Resort Maastricht een eigen gezicht dat zich met geen enkel ander vakantieresort laat vergelijken.

Resort Maastricht

Voor ieder wat wils

Het resort wordt in 3 fasen gerealiseerd. Resort Maastricht bestaat uit een dorp met geschakelde en vrijstaande vakantiewoningen op ruime kavels (eigen grond), volgens de traditionele architectuur ontworpen. Daarnaast omhelst het een plein met appartementen in Maastrichtse stijl met verschillende typische Maastrichtse gevels, gezellige terrassen en diverse faciliteiten zoals een binnenzwembad en een panorama-restaurant met indrukwekkend uitzicht over zowel Maastricht als België.

Resort Maastricht

Investeren in Resort Maastricht is investeren in vastgoed én vakantiebeleving

Een woning in Resort Maastricht is niet alleen een prachtig bezit, maar ook een mooie investering. Deze kwaliteitsvolle woningen met tijdloos karakter worden opgetrokken volgens de hoogste kwaliteitseisen en zorgvuldig ingericht zodat men er meteen gebruik van kan maken. Alle woningen en appartementen kenmerken zich door hun hoog niveau van afwerking. En uiteraard heeft de koper zelf ook inspraak wat de uitstraling van de woning betreft. Hij beleeft er zelf zijn vakanties in alle comfort, maar kan het pand ook verhuren. In tijden dat spaarboekjes niets meer opbrengen, vast en zeker het overwegen waard.

Resort Maastricht

In het voorjaar 2015 starten de werken van fase 1 waarvan de verkoop lopende en succesvol te noemen is! De projectontwikkeling, exploitatie en verhuur is in handen van Dormio Recreatiewoningen bv.

Surf naar www.resortmaastricht.be voor meer informatie

Resort Maastricht

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo