De Renovatiedag

Renovatiedag: Uitbreiding woning en architectenpraktijk

  BE   2 mei 2018 Bron: De Vlaamse Renovatiedag Verstuur
Renovatiedag: Uitbreiding woning en architectenpraktijk
In onze reeks over de Vlaamse Renovatiedag laten wij u vandaag de uitbreiding van een rijwoning en architectenpraktijk in het Limburgse Riemst zien. In dit project tracht dit ensemble van wonen en werken op een geheel eigen en vernieuwende manier de uitdaging "meer doen met minder ruimte" aan te gaan.

De praktijkruimte werd achter de meergeneratiewoning geplaatst om een omsloten private buitenruimte te creŽren. De praktijk richt zich met een open achtergevel naar het achterliggende landschap en de bijhorende parkeerruimte werd volledig ondergronds geÔntegreerd. Recent werd het geheel uitgebreid met een inspirerende, balkvormige op de bestaande structuren dat uitkijkt in de kruinen van de bomen. De mogelijkheid bestaat ook om op wandelafstand een ander project van ons bureau te bezoeken.

Zondagnamiddag 27 mei 2018 organiseren NAV en Ik ga Bouwen & Renoveren De Vlaamse Renovatiedag. Voor u als toekomstige verbouwer de kans om een kijkje te nemen in 90 gerealiseerde renovatieprojecten. Bouw & Wonen laat u elke dag alvast ťťn van de deelnemende projecten zien.

Type: Rijwoning

Bureaugegevens
Egide Meertens Plus Architecten
Architect Egide Meertens

Meer informatie en foto's van dit project vindt u op de website van De Vlaamse Renovatiedag

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo