Renovatiedag: Renovatie bedrijfsgebouw All-Bouw

  BE   3 mei 2019 Bron: De Renovatiedag
Renovatiedag: Renovatie bedrijfsgebouw All-Bouw
In onze reeks over de Renovatiedag laten wij u vandaag de reconversie van een bedrijfsgebouw in Roeselare zien. Na een leven als drankencentrale nam bouwbedrijf All-Bouw in 2006 de site in gebruik. Heden is het tijd voor een aangepast DNA voor dit ambitieus nieuw-denkend bedrijf.

Ontwerpend onderzoek van locatie en schaal van de site leidden tot de keuze om te blijven. Het bedrijf moest klaargemaakt worden voor de komende 25 jaar. Het ontwerp heeft als grote doelstellingen om meer klanten te genereren en om een aantrekkingskracht uit te oefenen op huidige en toekomstige medewerkers. Hiervoor werd geïnvesteerd in 3 grote peilers: een functionele werkomgeving, de uitstraling van een oerdegelijk bow-bedrijf en grote aandacht voor team-cultuur.

Zondagnamiddag 5 mei 2019 organiseren NAV en Ik ga Bouwen & Renoveren De Vlaamse Renovatiedag. Voor u als toekomstige verbouwer de kans om een kijkje te nemen in 90 gerealiseerde renovatieprojecten. Bouw & Wonen laat u elke dag alvast één van de deelnemende projecten zien.

Renovatiejaar: 2018
reconversie van een bedrijfsgebouw

Over de architect
bow-architecten (Rumbeke)
Architect Pieter Verfaillie
Architect Chloé Ramboer (bow-architecten)

Meer informatie en foto's van dit project vindt u op
de website van de Renovatiedag

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo