Verbouwen

Renovatiedag: Méér wooncomfort aan de rand van de stad

In onze reeks over de Vlaamse Renovatiedag laten wij u deze keer de renovatie van een koppelwoning in Antwerpen zien. Een halfopen bebouwing uit de jaren dertig in een nieuw kleedje: dat was de uitdaging. Omdat alle gevels in de straat geklasseerd zijn, pakken we binnenkort de voor- en zijgevel met veel respect aan. Maar de achterbouw onderging al een volledige make-over.

We wilden er écht iets moderns van maken. Niets lieten we aan het toeval over: zo werkten we met de nieuwste technieken en bouwvereisten. Wie een kijkje komt nemen ontdekt een keuken en een badkamer die allebei omgetoverd zijn tot twee comfortabele en gezellige ruimtes. Voor de binnenafwerking koos de bouwheer onder andere voor nieuwe vloeren, binnendeuren en gyproc-wanden. Het resultaat mag gezien. Benieuwd?

Zondagnamiddag 17 mei 2015 organiseren NAV en Ik ga Bouwen & Renoveren De Vlaamse Renovatiedag. Voor u als toekomstige verbouwer de kans om een kijkje te nemen in 107 gerealiseerde renovatieprojecten. Bouw & Wonen laat u elke dag alvast één van de deelnemende projecten zien.

Renovatiejaar: 2013
Koppelwoning

Bureaugegevens
Zen architecten
Architect Gael Leung Chong Wo

Meer informatie en foto's van dit project vindt u op
de website van De Vlaamse Renovatiedag

Ook interessant