Bedrijfsnieuws

Recor Group gaat voor constante vernieuwing

De Belgische meubelfabrikant Recor Group gaat voor constante vernieuwing in het meubelassortiment. Volgens Marnix Magdelijns, marketing en salesmanager voor de Benelux, wordt het bedrijf hiertoe ook wel gedwongen door de markt. De markt ontwikkelt zich zeer snel en dat zorgt voor de noodzaak van snelle reacties in de ontwikkeling van nieuwe modellen.

Om sneller te kunnen reageren op die ontwikkelingen is door Recor besloten het productieproces en de ontwikkeling eerst in België te laten plaatsvinden. Pas als alles echt op de rit staat wordt voor de massaproductie overgeschakeld naar Hongarije en Slowakije. In Hongarije beschikt Recor over een faciliteit waar nieuwe modellen technisch productieklaar worden gemaakt. Door snel te kunnen reageren op marktontwikkelingen met nieuwe modellen wil Recor onderscheidend blijven.

Tijdens de huisshow van 15 tot en met 17 juni toonde Recor tal van noviteiten. Recor, bestaande uit Belform, Recor Meubelen, Recor Relax, Sofabed, Recor Salons en Recor Bedding, heeft noviteiten voor elke productgroep. De zitmeubelen van Belform kennen drie nieuwe lederkleuren, terwijl voor Recor Meubelen een nieuwe slaapkamerlijn is ontwikkeld waarin symmetrie wordt losgelaten.

Gebaseerd op: meubel
Build for Life