Badkamers

Raindance Select wedstrijd succesvol afgesloten

Raindance Select wedstrijd succesvol afgesloten
EcoSmart Check
In april en mei organiseerde Bouw & Wonen in samenwerking met Hansgrohe een wedstrijd waarbij de deelnemers kans maakten op een Hansgrohe Raindance Select douchekop. Duizenden deelnemers wisten het juiste antwoord op de vraag tussen hoeveel verschillende straalsoorten kunt u kiezen bij de Raindance select douchekop. Het juiste antwoord was 3. De tien winnaars zijn geselecteerd op basis van de schiftingsvraag en hebben de douchekop inmiddels thuis mogen ontvangen.

Niet gewonnen? Niet getreurd
Voor alle deelnemers die geen prijs hebben gewonnen kunnen nu even kijken wat er nog meer aan douchenieuws te rapen valt.
Bekijk ook zeker nog even de brochure van de Raindance Select

En stopt het hier bij?
Nee, binnenkort starten we met een nieuwe actie waar door Hansgrohe een tiental EcoSmart check packs worden weggeschonken (zie foto bovenaan). Deze packs bevatten een Crometta Green douche 6l/min en een set ecosmart perlators 5l/min waarmee men zijn badkamer tot 60% minder kan doen verbruiken. Er zit tevens een testbeker bij om het verschil te testen.

Bespaar samen met Bouw & Wonen op uw energie, water en geld en wees tevens goed voor het milieu. EcoSmart is er niet alleen voor hotels het is ook voor de particulier een investering die zich in enkele maanden al terugverdient!

Ook interessant