Badkamers

Select-technologie verovert de badkamer

Technologie moet ons leven makkelijker maken, niet moeilijker. Onder dat motto ontwikkelden sanitairspecialist Hansgrohe en designpartner Phoenix Design een nieuw bedieningsconcept voor de badkamer. Dankzij Hansgrohe Select controleer je je douche met één druk op de knop. Na de eerste reeks innovaties eind 2012 komt het Select-verhaal nu op kruissnelheid met nog meer nieuwe handdouches, hoofddouches, een ShowerTablet en een nieuwe showerpipe.

Het idee achter Select is dat we toestellen steeds vaker via knoppen bedienen. Van de verlichtingsschakelaar over de telefoon tot het koffietoestel: ergens op duwen is voor ons een perfect normale manier om verschillende aspecten en functies van ons dagelijks leven te controleren. Tijd om dat concept ook in de badkamer te introduceren.

Al het Select-nieuws in één toestel: raindance Select e 300 3jet
Met de nieuwe Raindance Select E 300 3jet Showerpipe introduceert Hansgrohe een allround comfortprogramma in de douchewereld. Door het combineren van high end elementen met de nieuwe Hansgrohe Select-technologie heeft de sanitairspecialist een harmonieus douchesysteem ontwikkeld waarbij je waterplezier onder controle houdt met een eenvoudige druk op de knop.

De nieuwe Raindance Select E300 3jet Showerpipe combineert het beste van de andere nieuwe producten met Selecttechnologie
  • De Shower tablet Select 300 is zowel een intelligent douchecontrolesysteem als een mooi tablet voor je zeep en shampoos. De knoppen en bedieningsgrepen bevinden zich vooraan, waardoor je zelfs in de kleinste douche makkelijk alles kunt bedienen. Via de knoppen zet je de hoofd- of handdouche aan of uit, met de draaiknop stel je nauwkeurig de temperatuur in, zelfs met ingezeepte handen.
  • De hoofddouche raindance Select e verwent je met een keuze tussen drie verschillende stralen: een zachte rainair, de verkwikkende rain of de nieuwe rainStream, waarbij twaalf aparte jets een heerlijke watervalstraal creëren over je hele lichaam. De Rain en RainAir bedien je via de Selectknop op je hoofddouche zelf, de RainStream-knop zit geïntegreerd in je ShowerTablet.
  • Ook de handdouche raindance Select e120 heeft drie verschillende stralen: de verkwikkende rain, de zachte rain air en de stevige massagestraal whirl. Switchen doe je dankzij de ergonomische Select-knop, ter hoogte van je duim.

De Raindance Select E 300 3jet Showerpipe is ook beschikbaar met een hoofddouche zonder de RainStreamstraal (Raindance Select E 300 2jet), of met een ronde hoofddouche: het tijdloze S-design van Hansgrohe. Je kunt kiezen tussen een volledig verchroomde versie en een duotoonversie die wit combineert met chroom. Deze Shower pipe is eenvoudig te installeren en daarom ook ideaal bij renovaties.